Nederlandse Landbouwbeurs 2011: 'De plek om slim te boeren!'

Wie gaat er allemaal heen en wanneer.
Van dinsdag 13 december 2011 tot en met vrijdag 16 december 2011 vindt de Nederlandse Landbouwbeurs plaats in het WTC Expo te Leeuwarden.

Een editie met aandacht voor landbouwwerktuigen, stalinrichting, advies en vele andere facetten van de landbouw in Nederland. De Nederlandse Landbouwbeurs is de plek voor boeren om zich te laten informeren om slim, duurzaam en effectief te boeren.

Meer dan honderdvijftig toonaangevende bedrijven uit de landbouwsector hebben zich inmiddels ingeschreven. De noordelijke landbouwmechanisatie bedrijven zijn groot vertegenwoordigd evenals bedrijven voor landbouwinnovatie, landbouwbenodigdheden en dienstverlenende bedrijven. Daarnaast vinden er de gehele beurs spraakmakende activiteiten plaats.

Deel dit topic

Reacties

velsje
Ik ben vanplan om dr woensdag heen te gaan. zo halverwege de middag een keertje
sjonnies
Wij gaan met school (aoc oost twello) woensdag er heen
isekitx
Ik ga ook
Kukel
Ik ga vrijdag middag.
bart-mf
Wi-j gaot ook met skole woensdag.
DeutzFahrTTV
Als het goed is woensdagavond
johnd-ts
Woensdagavond, met een paar klasgenoten van de CAH 😄
fendt-412
Boycotten die rommel daarzo!
Zij hebben de mooiste beurs van noord nederland kapot gemaakt, de beurs in zuidlaren. Fries directeurtje was wel even van plan om alles naar leeuwarden te halen. Terwijl zuidlaren nog steeds leeg staat. Daar kon je goed parkeren, was groot en stond altijd wel een nieuwe machines. Importeurs en merken zelf namen nog een keer de moeite om te komen.

Wat is leeuwarden? Fries onderonsje, parkeren is rondom bagger en staan de wereld aan nieuwe dieseltanks, minishovels en nog wat pruttel. Hardenberg zonder gratis eten. 2x in Leeuwarden geweest, vind het niks. Bezoekersaantallen vielen daar afgelopen jaar al tegen, ben benieuwd wat er dit jaar van over blijft.

Ga dan liever naar Assen, 15minuten nadat je van de snelweg afbent sta je in de eerste hal. Kun je in leeuwarden wel vergeten. Nog niet zo groot en breed als het moet, maar hoop dat dat wel weer komt. Dan is biddinghuizen nog wel een keer wat. Zie je ook van alles, maar 3 kleine beurzen in noord/oost nederland is teveel van het goede.

Edit: Ze hebben dit jaar zelfs een demoring!
Omdat er te weinig standhouders zijn?
Dr Fendt
Ik moet elke dag naar leeuwarden naar school. rijd elke dag langs die hallen.. weg daarheen is slecht. veel stoplichten en 2 beroerde rotondes. met een veel te kleine weg.

verder ga ik d'r woensdag mijn vader afzetten, misschien dat ik woensdag middag uit school even binnen kijk..
TTX210
Wij gaan woensdag met school de 3e klas (degene die mee willen)
SJB533
Fast Eddy
@fendt-412

Helemaal mee eens.Precies wat ik ook wou zeggen.
dave 7810
Ik ga vandaag met mijn vader en @johndeere1120man
schaubagri
Ik ga zo die kant op
jelle algera
Ik ga donderdagmiddag
mf gek
Ik ga woensdag middag om half 5 ofzo..
jonhdeerefan102
@sjonnies

ja stefan das woar
fendtjesse
Ik gaa ook doar naor toe ook met Aocoost Twello woensdag
martinsin

Filmpje van landbouwbeurs met John Deere en Lava3 boxen strooisel
martinsin

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0