Illustratie van:

International Onderdelen - Heeft iemand of weet iemand waar ik dit onderdeel kan kopen?

Ik ben op zoek naar een aftapschroef uit een dieselfilter van een International 633 uit 1978. Hebben jullie dit onderdeel nog of weten jullie deze te vinden? Het gaat om art nr. 3 144 475 R1 met rubber ring 3 144 476 R2. Uit het werkplaatshandboek. Kan ik hier geen foto bij zetten?

Deel dit topic

Reacties

Bastian633
Een foto van het onderdeel en foto's uit het werkplaatshandboek het gaat om nr 15.

(klik om te vergroten)

Gaat om de aftap schroef.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
Klein Rot
@Bastian633
Misschien is het makkelijker om er een nieuwe filterstoel op te zetten waar direct schroeffilters oppassen.
+1
Corne S
@Klein Rot @Bastian633
Daar ben ik het mee eens. Wij hebben ze ook al bij een aantal trekkers eraf gegooid, aangezien ze moeilijk lekdicht te krijgen zijn. Vervangen voor filterhouders zonder glas. Ik weet niet wat we met de oude houders gedaan hebben, zal ik morgen ff navragen.
Bastian633
@Corne S en @Klein Rot dank, ! ik hoor graag. Op zich vind ik het ook wel mooi om de trekker origineel te houden. Normaal gesproken niet veel problemen met lekdicht houden van de filters. Echter nu zo zonder schroef wordt dat lastiger.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
453