Vrienden slaan nog even in: 6000 euro aan bier op de tractor


Quote:
Een groep vrienden uit het Overijsselse Gramsbergen besloot nog een laatste keer gebruik te maken van de kortingen op alcoholische dranken die vanaf 1 juli worden ingeperkt. Hierbij werd flink wat geld over de toonbank gegooid: bij elkaar sloegen ze zo’n 6000 euro aan bier in.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kringloper
Is zo op met dat warme weer😃
Hooibaaltje
@Kringloper komt vast geen schimmel op bij deze jongens....
labella
@Hooibaaltje als je bier koel en donker bewaart is het jaren houdbaar.
cjw73
@Hooibaaltje dokter zegt altijd goed drinken en daar hou ik me nog steeds aan
@Kringloper Als ik het goed gelezen heb , zou het al voor de bouwvak [ 26 juli ] al op zijn gedronken deze gerste nat .
JappieJo
Machtig 🍻🍻
casev
Ik dacht dat er een maximum was van 5 per klant bij zo'n supermarkt aanbieding....?
Corne S
@casev

Als ik goed tel, staan er 63 op een pallet. Keer 6 is totaal 378. Of het in de aanbieding is, weet ik dan niet.
labella
@Corne S volgens mij zitten er 70 kratten op een pallet en staan er als ik goed tel 7 pallets op de wagen is dus 490 kratjes.
Corne S
@labella

Ik tel er 9 op een laag en 7 lagen. Oftewel 63. Hoeveel lagen tel jij en hoeveel zitten erop?
+1
labella
@Corne S ik heb jaren in het weekend in de horeca gewerkt en er zaten altijd 70 kratjes op een pallet,10 kratjes in een laag en 7 lagen op een pallet. Er staan 7 pallets op de wagen.
Corne S
@labella

Je hebt gelijk. Staat ook in het artikel 😂. Slecht gelezen van me.
walker1
@casev Ook bij de supermarkt valt te onderhandelen. Dit hebben ze bij de eigenaar/manager besteld. Zoveel pallets heeft een supermarkt niet eens op voorraad staan. Die kratjes hebben niet eens in de winkel gestaan en zijn ook niet van de pallet af geweest. Zulke grote bestellingen kan je bij de supermarkt bij de magazijndeur ophalen. Heb ook foto's gezien dat er naast die platte kar een vrachtwagen van de supermarkt stond, kan goed wezen dat het vanuit de vrachtwagen meteen overgeladen is.
+1
goeiedag eem
@walker1 ze hebben doorgegeven wat ze hebben wouden en of dat kon, en ja dat kon, was bij onze plaatselijke supermarkt, ( eigenaar is broer van mijn buurman die ook zelf een supermarkt heeft in de buurt ) het was in de aanbieding 3 voor 25 eur en geen max 3 per klant, ze mogen nu nog zulke korting geven, van de overheid, straks in juli mogen zulke aanbiedingen niet meer
+3
T60401
@goeiedag eem Straks in juli kun je er vast een gratis pallet borrelnootjes bij afdingen. 😃
volvo430
Quote Reactie van @goeiedag eem:
490

Dan klopt er toch iets niet? 490 kratjes maal €25/3=€4.083 en niet €6.000 zoals er in het artikel staat...of zouden ze er al een paar achter de kiezen hebben?
+1
yoohan
@volvo430
Statiegeld hebben ze ook af moeten tikken denk ik....
+2
Tom VB

(klik om te vergroten)

€1911,- statiegeld.
+4
goeiedag eem
@volvo430 denk dat ze op zulke aantallen iets makkelijker gedaan hebben, en niet op de laatste centen gekeken hebben, zo zijn we hier in de buurt niet, bij probleem'n paar neem🍻🍻🍻🤣
+1
garriet vant pad
@walker1 Vandaag worden er hier gewoon 2 pallets gelost vanaf de vrachtwagen. beetje transportvergoeding. En ja dat die onderhandelingen doen we hier gewoon met de manager. Het is wel zo dat iedere vestigingsmanager er niet voor open staat.
Daarom erger ik me aan deze "mediahype" . De plattelandsjongeren geven hiermee weer een bevestigend beeld van alcohol gebruik op het platteland. Maar de "stadsen" hebben geen weet van de sociale cohesie onder de jongeren ( groepsgrootte).
+3
de jonge
@garriet vant pad laat dat maar mooi zo ""de stadsen"" hoeven zich niet te verdiepen in de socialisatie van de plattelanders,laat ze maar mooi op hun eigen stekkie zitten, er zijn er al genoeg die op het platteland hun wil opleggen willen...
+1
paul1
@garriet vant pad gelukkig drinken ze in de stad alleen maar koffie in de koffieshops
+1
labella
@paul1 ik kreeg er iets dat niet op koffie leek.
langeslagdiesel
Iets met Hollanders, en handelsgeest. Drankprobleem?? Nee. Om problemen met drank te voorkomen!!! Wijs bekeken heren.
Melkboer16
Wat gaat het na 1 juli in de aanbieding kosten!
Pakkie shag kost al 15€ en een beetje roker verstouwt zo 3 pakjes per week.
Albert Altena
Het is een vriendengroep uit Drochteropslagen die in Gramsbergen ingekocht hebben.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!