International 844 S - Positie en aansluiting extra hydrauliekolietank

Ik wil een extra hydrauliekolietank op mijn 844s zetten omdat ik denk dat ik aan de standaard 18 liter niet genoeg heb voor mn hefmast.

Op de onderdelentekening is al te zien dat deze met een banjobout ergens op de hydrauliek unit wordt aangesloten, maar waar precies en ook waar deze te monteren is mij nog niet duidelijk.

Zijn er goede voorbeelden of foto's van deze optie?

Deel dit topic

ElGuapo

Reacties

+1
blauwe tractor
Word wel een beetje drukke bedoeling met al die tanken op die Inter misschien maar allemaal op de aanhanger plaatsen dan houd je tenminste nog plaats over om te zitten op die Mcormick.
blauwe tractor
@blauwe tractor
Er zijn enkele topics verwijderd goed gedaan.
brauheist
Ik had er een op het spatbord gemaakt en aangesloten op de opening waar de pijlstok zit, met een ontluchtings dop op de extra tank
ElGuapo
@brauheist inderdaad een goede plek qua ruimte. Ik weet niet hoe de rest van de afdichtingen op de hefunit is, maar dat gaan we dan zien.
Fast Eddy
Een hefmast moet je zat kunnen redden met de standaard olievooraad.
Als je een extra tank lager hangt kan je een T-stuk tussen de retour zetten en behoud je de standaard ontluchting en hoef jij je geen zorgen te maken of je keeringen het wel gaan houden.
MaxxuM4ever
Wij hadden een extra tank op onze 1055 vroeger voor de kipper. Deze zat aan de binnenkant van het linker spatbord gemonteerd.
+2
yoohan
Gekke vraag misschien, maar heb je de hefmast al geprobeerd?
Corne S
marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…

Hier tankjes die rechtstreeks op het hefdeksel gezet kunnen worden. Schroefdraad bij alle inters is hetzelfde.
+1
ElGuapo
Super! Tijd om eens te buurten daar.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!