Illustratie van:

Ford 8630 - Wie weet hoe je aan een nieuwe printplaat voor digitaaldashbord ford 8630 kunt komen?Kompleet Dashboard mag ook.

Dashboard knippert,bevriest of valt uit.Alles gecontroleerd schoongemaakt, denk dat het aan de print ligt, sugessties zijn welkom.

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
De dealer
Fendt926Driver
Tom kamphuis in rossum (overijssel) bellen. Die weet vast een oplossing.
Rolde
@Fendt926Driver ok kan die leveren of heeft hij mogelijk oplossing?
Fendt926Driver
@Rolde ik denk dat hij de oplossing weet.
Of hij weet misschien waar je het kunt laten maken.
+1
Rolde
@Klein Rot als dat de oplossing was had jij niet hoeven antwoorden.🤗
Corne S
Print niet te repareren door een handige jongen? Elektronica is elektronica tenslotte en niet iets trekker specifiek. Kan bijvoorbeeld al aan een rotte soldering liggen.
dennisbouter
Als je met je duim tussen de urentellen en het scherm drukt werkt het dan goed?
Rolde
@dennisbouter ja dat klopt.
fordt5110
Naar dkelectronics.co.uk/products-repaired/ opsturen, die hebben veel verstand van deze dashboarden. Kost wel ongeveer €800 maar dan is hij weer als nieuw dacht ik.
Rolde
@fordt5110 had ik al maar bedankt!
RickHensbergen
@fordt5110 Ik heb mijn dashboard hier ook heen gestuurd, is weer als nieuw. Enkele electronische poespas en alle lampjes + LCD's vervangen, kosten; €500,-. Dus dat valt op zich wel mee.
huub
Rolde
@huub dat kan wel eens wat zijn, dank!
+1
DB780
Heb je de oude radio/televisie monteur methode toegepast?, alle soldeerverbindingen een keer op nieuw solderen.
Let of SMD (zeer kleine elektronica) die is erg temperatuur gevoelig, niet te lang met de soldeerbout erop, maar het is te proberen, zeker als bij bewegen printplaat hij wel werkt. Nee heb je, ja kan je krijgen.
cyrus-van-gelder
@DB780 Het systeem werkte die je noemt werkte perfect bij m,n inter 644. Zoals je zegt is het een wat oudere trukendoos. Bij Opel kadett B en C werkt het perfect, net als bij andere oude auto,'s ( trekkers dus ook) maar zoals je terecht opmerkt kan moderne elektronica hier vaak niet tegen. Helemaal met je eens dus.
  • 👍👍👍👍👍👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0