Tractorrijder slaat man tegen grond en doorboort auto met hooischudder in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE - Een verkeersirritatie is zaterdagmiddag in de Wouwse Plantage totaal geëscaleerd. Een tractor reed in op een auto en doorboorde daarbij diezelfde auto met de hooischudders. Ook vielen er rake klappen. Een 43-jarige inwoner uit hetzelfde dorp is aangehouden door de politie en wordt verdacht van poging tot doodslag.

Deel dit topic

Reacties

+22
walker1
Stoere kerel ben je dan om als 43 jarige een 73 jarige tegen de grond te slaan.
+8
yoohan
@walker1
Precies, ongeacht wat die bejaarde man voor eventuele rare capriolen uithaalde, zoiets doe je niet. Dan moet je even die paar grijze hersencellen laten werken en jezelf beheersen.
+4
walker1
@yoohan Ja inderdaad, er zal ongetwijfeld wat aan vooraf gegaan zijn, maar dan nog sla je geen bejaarde man tegen de grond, ook niet als die fout zat met zijn inhaalpogingen.
+4
Erco
@walker1 mijn vader is.bijna 76 maar owhee hem bejaard te noemen 😬
+3
oubi
@walker1 volgens mij sla je nooit iemand tegen de grond.....
erik9831
@yoohan dit is ongeveer hetzelfde, de oude man is dan ondertussen nog behulpzaam. Denk dat ze de dader nog steeds niet hebben gevonden.

vrt.be/vrtnws/nl/…
roscho
Quote Reactie van @erik9831:
dit is ongeveer hetzelfde

Daar is het nog veel erger, de oude man wordt daar tegen de grond geslagen door een voorbijganger, die op het eerste gezicht niets met de aanrijding te maken heeft en daarna ook nog maakt dat hij wegkomt.
+1
cyrus-van-gelder
@roscho Dit is ook niet best dan. Ik hou altijd wel van een geintje. Even achterlijk doen op het werk ofzo. Nou ik ben er ook wel achter dat je soms beter niks kan zeggen. Tjongejonge zeg!!!!!! Je hebt zomaar een agressieve reactie. In het verkeer ook ja. Niet leuk meer
+4
Jotke
@walker1

Meneer was zelf anders ook geen lieverdje.

Op hart van Nederland staat dat ze beide elkaar aanvielen.

Hij had na de eerste poging ook gewoon er achter kunnen blijven rijden. In reacties op omroep Brabant lees ik dat de weg onoverzichtelijk is en veel bomen langs de kant.

Ik keur het zeer zeker niet goed wat de trekkerbestuurder na de 2e inhaalpoging heeft gedaan maar er wordt nu door de media en degene die er op reageren vol op de trekkerbestuurder gericht en niet naar beide kanten gekeken.

Niemand van ons was erbij. Dus om maar meteen de trekkerbestuurder aan te vallen omdat de ene media nog meer naar hem wijst dan de ander vindt ik ook niet netjes, ongeacht de leeftijd van de automobilist:

hartvannederland.nl/nieuws/misdaad-112/…
+1
casefahrer
"Doorboort" mooi geschreven voor één gaatje in de motorkap
+3
Fendt926Driver
@casefahrer ja echte stadsmensen die dat schrijven.
1 van de hooischudders doorboorde de motorkap.
Ha ha wat een benaming voor een schuddertand
Jotke
@Fendt926Driver

Schijnt ook een maaier te zijn geweest en geen schudder. Of dat klopt weet ik niet. Reageerde iemand op omroep Brabant Facebook.
Twentsch Land
Maakt ook niet veel uit of het een maaier of schudder is .... het feit blijft idem.

@Jotke
de-wit
@Fendt926Driver
Quote:
1 van de hooischudders

Dan heeft hij er vermoedelijk meerdere bij zich gehad tractorfan.nl/picture/1416018/ 🤣
+1
Fendt926Driver
@de-wit scherp...
daar had ik nog niet aan gedacht
walker1
@casefahrer Behalve dat ene gaatje zal de motorkap ook wel goed onder de krassen zitten.
Jannus
Quote Reactie van @casefahrer:
één gaatje in de motorkap

bijna total loss

was ook passend geweest
casefahrer
Er zal zeker meer schade zijn, maar ik doelde op het doorboren
+1
roscho
Quote Reactie van @casefahrer:
mooi geschreven voor één gaatje

En een kapotte radiator? Ik weet dat niet, maar er zit toch iets onder die motorkap.
Blijft het feit dat hier weer een voertuig gebruikt is als wapen en dat is altijd fout.
+1
weurding
Dan spoor je niet, in 2019 ook al gebeurd?
johndeere 3650
@weurding klopt ja, wel iets anders toen
Twentsch Land
Domme actie ..... in 1 minuut heeft hij een flink stuk toekomst voor zich zelf ( en misschien gezin ) verknalt.
+1
hoest
@Twentsch Land zal ook wel meevallen er zijn geen ernstige gewonden dus zal wel op een taakstraf uitdraaien
Twentsch Land
Aangifte !

Mishandeling en poging tot doodslag !

Dat red je niet met een taakstraf.

@hoest
+1
Erco
@Twentsch Land in NL wel 😉😂
+1
labella
@Twentsch Land 1 middagje schoffelen
+2
Jotke
@Twentsch Land

De man kan hem wel van poging tot doodslag beschuldigen maar politie onderzoek moet uitwijzen of dat echt zo is.

Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
+1
Twentsch Land
Ja dat is correct...moet wel bewezen worden ..... een landbouwwerktuig mag niet over straat wanneer uitstaande en scherpe delen niet voorzien zijn van bescherming......als je dan ook nog eens bewust inrijdt ...... ben je al een mooi eind op weg naar bewezen !!

@Jotke
DBRaymond
Ja hier zijn gewoon geen woorden voor. Dit zijn geen normale mensen en kunnen niets in deze maatschappij doen en dienen dan ook meteen achter slot gezet worden voor de rest van hun leven.
+4
Bietenbrug
@DBRaymond overdrijven is ook een vak.
Noorderling
@Bietenbrug
Heeft ook al wat op z'n kerfstok door een keurmeester van de NAK te mishandelen.
Opsluiten is wat, maar een ander hoeft ook niet het slachtoffer te zijn omdat hij geen lontje heeft.
roscho
Quote Reactie van @Noorderling:
Opsluiten is wat, maar een ander hoeft ook niet het slachtoffer te zijn omdat hij geen lontje heeft

Op mishandeling en vernieling van andermans eigendommen kan best gevangenisstraf staan, te meer omdat deze persoon, volgens berichten hierboven, al eerder een geweldsdelict bij de hakken heeft gehad.
+2
DBRaymond
@Bietenbrug We denken echt niet dat we hebben overdreven. Wanneer je vindt dat we hebben overdreven, is er iets mis met je. Zulks kun je echt niet goedkeuren. Deze daden zijn volstrekt onaanvaardbaar gepleegd door pervert. Voor zulke mensen is in deze maatschappij geen plaatst. Jammer dat die onnozelaar een oude man heeft uitgezocht om zijn lusten op bot te vieren in plaats van iemand van zijn kaliber aan te vallen. Maar daarvoor is hij allicht veel te laf. Opnieuw: deze acties van die zot moeten maatschappelijk worden veroordeeld en zwaar bestraft.
+4
Weidezicht
@DBRaymond ach, was je erbij? Een goed oordeel pas als het hele verhaal duidelijk is.
DBRaymond
@Weidezicht We gaan er vanuit dat verhaal inderdaad juist is. De journalist in kwestie zal geen fabeltjes neerpennen. Wanneer hij dat wel mocht doen zal hij niet meer lang journalist zijn. Als jonge kerel trap je geen oude mensen tegen de grond. Dit is verwerpelijk en moet afgekeurd. Mensen dewelke zulks als normaal beschouwen/niet zo erg dienen zich heel erg diep te schallen en hebben zeer dringend hulp nodig.
Weidezicht
@DBRaymond nou je punt is wel duidelijk. Gaat mij erom dat zo n verhaal direct na het gebeuren nog weleens erg eenzijdig en op oordeel/beleving van 1 persoon wordt opgeschreven, en dat er later nog wat omstandigheden naar voren komen die een iets ander licht op een zaak laten schijnen. Laat onverlet dat je niet zo een bijna bejaarde tegen de grond behoort te werken.
DBRaymond
@Weidezicht We mogen het hopen dat ons punt is gemaakt. Er is geen enkele verschoonbare reden wanneer je mensen tegen de grond slaat laat staan bejaarde mensen. Stel je voor dat we zo allemaal beginnen te doen en dat je morgen zelf tegen de grond wordt geslagen en wie weet wat nog allemaal met je gebeurt…. Zoiets wil je toch gewoon niet dromen laat staan in werkelijkheid meemaken. Hopelijk komt alles goed met de neergeslagen persoon. Gelukkig is de dader opgepakt en hopelijk vliegt hij voor lang achter slot en grendel.
+3
kerstrunner
@DBRaymond Ik keur absoluut niet goed wat die man gedaan heeft en als het verhaal klopt moet hij uiteraard gestraft worden, ik zeg ook niet dat die journalist fabeltjes schrijft, maar je moet ook niet ontkennen dat (sommige) journalisten ook wel graag de boel opblazen om meer sensatie te kunnen schrijven... en al helemaal als die voor of tegen 1 van de betrokken partijen is
dennisbouter
@kerstrunner ik denk dat dat wel meevalt, de journalist heeft altijd een bron, vaak een politiewoordvoerder maar of die nou altijd het echte verhaal kent🤷‍♂️
Raben
@Weidezicht jij was er blijkbaar wel bij , hoe is het wel gegaan ?
Weidezicht
@Raben en waar schrijf ik dat ik erbij was of weet wat er gebeurt is? Nergens.
+2
achterhoeker2
@DBRaymond Dan nog ga je geen bejaarde mensen slaan.
+3
Sjaakiee
Valt niet goed te praten maar die wielrenners zijn vreselijk tegenwoordig.moet zelf op Fietspad staan om De auto's te zien aankomen. Als een wielrenner moet wachten beginnen ze te schelden en middelvinger op te steken.stelltje randdebielen.
roscho
Quote Reactie van @Sjaakiee:
die wielrenners zijn vreselijk tegenwoordig

Dat ben ik helemaal met je eens, maar het heeft niets met het hierboven beschrevene te maken. Daar ging het om een trekker en een auto of beter: een trekkerbestuurder en een automobilist.
+1
Jotke
Sterkte voor de automobilist en diens vrouw!

Ik ben wel benieuwd naar het complete verhaal en de redenen van de trekkerbestuurder waarom hij zo gefrustreerd reageerde. Daar moet haast meerdere dingen aan vooraf zijn gegaan.

De media schuift het nu heel erg in de richting van de trekkerbestuurder. Enerzijds begrijpelijk want wat die heeft gedaan door de man neer te slaan en de auto aan te rijden slaat echt nergens op en moet bestraft worden, maar de rol van de automobilist in het voorval wordt niet overal evengoed kenbaar gemaakt.

Op hart van Nederland valt te lezen dat de mannen beide slaags zijn geraakt. Dus niet alleen de trekkerbestuurder.
Niet handig .
+6
roscho
En kijk eens wat Nu.nl ervan maakt. Dit lijkt mij een foto die totaal niet toepasselijk is. Misschien weet de schrijver van het artikel niet hoe een trekker eruit ziet? Of is men te lui om een passende foto te zoeken en grijpt men maar iets uit het archief? Net als de foto van die strontsproeiende boer die steevast geplaatst wordt als het over bemesting gaat.
Beter geen foto dan zoiets ontoepasselijks!

(klik om te vergroten)

Weinig toepasselijke foto bij verkeersruzie
+1
DBRaymond
@roscho Die foto is gewoon naast de kwestie, wat is gebeurd, had nooit mogen gebeuren en werd gepleegd door een compleet losgeslagen onnozelaar. Er zal werkelijk van alles zijn gebeurd, anders wordt je niet opgepakt en van je vrijheid beroofd... Wees gelukkig dat de politie dit soort voorvallen zeer ernstig neemt.
JarnoDrenthe
@roscho Zo gauw er een trekker of boer bij betrokken is zijn details niet zo belangrijk blijkt. Of het nu om zo'n opstootje gaat of de hele toekomst van het land maakt ook niet uit.
+1
DBRaymond
@JarnoDrenthe Het gaat hier helemaal niet om een tractor of om een boer. Want elkeen die op dit forum aanwezig is absoluut pro tractor en pro boer. Bijna allemaal hebben ze machines, en grote machines, en zijn ze op een of andere manier boer. Dus uw redenering gaat niet op. Enkel en alleen de daden van die vent moeten worden verafschuwd. Een oude man tegen de grond slaan en de wagen van slachtoffer beschadigen doe je gewoonweg niet. Nooit. Punt. Dit is nog erger dan beesten. En wanneer jij dat een louter opstootje noemt, dan is dat voor jouw rekening. Wij noemen dit poging tot doodslag.
Albert
@DBRaymond Je gaat in de wij vorm schrijven, vind het nu bedreigend worden.
DBRaymond
@Albert Dat is dan uw probleem hahahahahaha… Hopelijk kom jij nooit zo’n vent tegen, want hoe zal je je dan voelen als je je nu al bedreigd voelt???
JarnoDrenthe
@DBRaymond Het maakt mij niet uit wie dit doet , boer of burger , natuurlijk praat ik dit niet goed. Het is wel zo dat we hier nuchter genoeg zijn om dingen niet gauw groter te maken dan ze zijn voor we het fijne ervan weten. Dus ja noem ik het opstootje , wat anders ?
het gaat mij om wat nu.nl er voor een foto bijzet dat er helemaal niks mee te maken heeft. Zoiets kleins kan al heel snel escaleren tot strengere regels voor landbouwvoertuigen op de openbare weg , dat is de idiote maatschappij waar we in leven.
dennisbouter
@JarnoDrenthe niks mee te maken? Volgens mij is het gewoon een landbouw machine. En wat doen wij als fan van tractoren en boeren als we een landbouw machine zien? Dan lezen we het artikel zou mij echt een worst zijn of er paarse combine bij het artikel staat of een roze trekker, dat het verhaal klopt is veel belangrijker
+1
JarnoDrenthe
@dennisbouter ik zie een combine , is het zo moeilijk om een trekkerfoto te vinden ?!
Ik maak er ook niet zo`n punt van als het nu wel lijkt maar irriteer me altijd aan dat soort dingen losstaand van dit feit. jij denkt er misschien niks van maar de fotokeuze is wel degelijk gemaakt om een bepaalde emotie op te wekken.
Dat is typisch nu.nl
DBRaymond
@JarnoDrenthe We begrijpen je. Maar we kijken niet naar de foto enkel naar de feiten en deze blijken zeer ernstig anders wordt je niet opgepakt
+1
JarnoDrenthe
@DBRaymond Daar ben ik het ook volledig mee eens hoor , misschien focus ik me meer op randzaken die me een doorn in het oog zijn in dit geval.
+1
DBRaymond
@JarnoDrenthe Het k lees enkel wat er is gebeurd en dat is zonder meer ernstig. Wanneer we dit mochten vergoddelijken is hier morgen niemand meer veilig op straat. Je zal straks maar naar de winkel gaan en zo een gast tegenkomen die je het ziekenhuis in stampt en je wagen beschadigd… Daarnaast zullen er wel andere foto’s enzovoorts zijn gebruikt, maar dat bekijk ik niet.
@DBRaymond ik wil in totaal niks zeggen.
Vraag mij enkel af of jij dan de feiten kent?
Volgens mij wordt hier een persoon veroordeeld over wat er in een kranten artikel wordt geschreven. Kent de journalist de feiten?
Waarom moet die man dan verhoord worden?
JarnoDrenthe
@dennisbouter ik zie een combine , is het zo moeilijk om een trekkerfoto te vinden ?!
Ik maak er ook niet zo`n punt van als het nu wel lijkt maar irriteer me altijd aan dat soort dingen losstaand van dit feit. jij denkt er misschien niks van maar de fotokeuze is wel degelijk gemaakt om een bepaalde emotie op te wekken.
Dat is typisch nu.nl
dennisbouter
@JarnoDrenthe de gemiddelde nederlander die niks met landbouw heeft ziet gewoon een landbouwmachine🤷‍♂️
+4
Sjon
Beide komen uit hetzelfde dorp, kan zomaar zijn dat ze al jaren lang met elkaar overhoop liggen.
DBRaymond
@Sjon Dan nog zou het gedrag van deze straatvechter niet ok zijn. Een dergelijk gedrag is nooit ok en moet met worstel en tak worden afgekeurd en veroordeeld. Bovendien lezen we nergens dat ze elkaar al lang kennen en dat ze al lang ruzie zouden hebben. Dit zijn allemaal speculaties en insinuaties, wat we eigenlijk beter allemaal achterwege kunnen laten.
+5
geweldenaar
@DBRaymond
Gelul, paar blauwe plekken en wa krasjes op een auto.
Andere culturen in nederland steken of schieten elkaar dood, daar kun je beter druk om maken.
+1
DBRaymond
@geweldenaar Niets gelul. Jij lult. Paar blauwe plekken en dat krassen op de wagen? Hij is aangehouden voor doodslag! Dit is een heel andere kwalificatie dan paar blauwe plekjes en wat krassen op de wagen. En ook al zouden het slechts een paar blauwe plekken en dat krassen op de wagen zijn, dan nog moet dit zwaar bestraft. Jij hier snel-snel een nieuw profiel aanmaken om anoniem te kunnen reageren, is pure lafheid, geweldenaar!
+4
crisis
Quote Reactie van @DBRaymond:
Hij is aangehouden voor doodslag! Dit is een

Neem je pillen ff in en kalmeer, man. Je kent de details niet, bedenkt van alles, maar speelt wel voor rechter. Ik krijg de indruk dat je de trekkerchauffeur kent en hem bewust zwart maakt. Geniet van deze mooie dag.
DBRaymond
@crisis Ik denk dat jij pillen neemt en de realiteit niet onder ogen wil of kunt zien. Mogelijk ben je van zelfde kaliber. Hopelijk kom jij morgen zo een gek tegen en slaat die jou tegen de grond. Eens benieuwd of je dan ook nog zo gaat reageren.
+3
jpls
@DBRaymond jij noemt hem al een straatvechter. =Dit zijn allemaal speculaties en insinuaties, wat we eigenlijk beter allemaal achterwege kunnen laten.=, je schrijft het zelf ook al.
DBRaymond
@jpls Hoe benoem je zoiets anders? Crapuul! Hij is verdorie aangehouden voor doodslag. Gebruik je verstand eens aub!
Bennie Stevelink
@DBRaymond hij is niet aangehouden voor doodslag. Hij is aangehouden voor POGING tot doodslag.
weurding
@Bennie Stevelink crapuul wa....😳😉
DBRaymond
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
”…aangehouden door de politie en wordt verdacht van poging tot doodslag.De man werd in september 2019 ook al opgepakt, toen hij een landbouwcontroleur mishandelde...”

Hoe dan ook geen doetje hé…
Jotke
@DBRaymond

Een aanklacht van poging tot doodslag maakt het nog geen poging tot doodslag.

Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Dat meneer de 73 jarige die volgens de artikelen zelf ook geen schatje was aangifte heeft gedaan van poging tot doodslag wil niet zeggen dat het dat ook was. Dat zal onderzoek moeten uitwijzen.

Iedereen kan aangifte doen voor wat dan ook.
DBRaymond
@Jotke Als je iemand de les wil spelen moet je eerst en vooral zorgen dat je zelf correct bent en blijft. De 73jarige meneer heeft helemaal geen aangifte tot poging tot doodslag gedaan. Helemaal niet, beste vriend. De 73jarige meneer heeft aangifte gedaan van de feiten waarna het openbaar ministerie heeft beslist de geweldenaar aan te houden voor poging tot doodslag. Dit is al een heel ander verhaal. Wanneer jij hiermee wenst te lachten hoop ik uit de grond van mijn hart dat u morgen hetzelfde overkomt. Hou de volgende keer je onnozelheden voor jezelf.
+6
Hurli356
@DBRaymond wat een nare manier van reageren heb jij. Bovendien heb je geen gelijk, ik citeer:
Quote:
Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en poging tot doodslag.
Je moet als aangever zelf zeggen waarvan je aangifte doet. Als de poging tot doodslag voor de actie met de trekker geldt dan zal mevrouw aangifte moeten doen omdat die als enige in de auto zat.
Verder missen we elke vorm van informatie behalve dat meneer niet onbekend is met losse handjes en moeten we dat hier dus niet willen invullen. Slaan van ouderen is inderdaad niet netjes, betekent niet dat ouderen altijd goedheilig zijn, daarvoor zie ik teveel gebeuren.
Jou bijzonder opgefokte en asociale taalgebruik door iedereen te wensen dat ze ook zo neergeslagen zullen worden vind ik ook alle perken te buiten gaan.
DBRaymond
@Hurli356 Uw aanvallen opzichtens onze persoon is absoluut niet nodig en totaal onterecht. Bij de politie doe je aangifte van bepaalde feiten, waarna dit een bepaalde kwalificatie krijgt. Je moet echt niet slim zijn om zulks te begrijpen. Plots begin je over ‘een mevrouw’ te schrijven, terwijl er geen mevrouw in spel is, wat inderdaad bewijst dat u het artikel niet eens hebt gelezen en ons hier zomaar wat komt afkraken, zwartspuiten en dit forum bevuilen. Beste man, wat andere ook doen, je blijft van iedereen af en je beschadigd hun eigendommen niet. Wanneer je daar anders over denkt heb je geen plaats in deze maatschappij en hoor je zo spoedig als mogelijk opgesloten ter vrijwaring van jezelf en de andere wel normale mensen. Wanneer er iemand opgefokt en asociaal is, dan ben jij dat zelf. Je blijkt nog niet eens het artikel te hebben gelezen en komt hier zomaar maar wat zeveren… Kijk eerst naar jezelf alvorens iemand anders smerige zaken toe te dichten. Dank u
+6
weurding
@DBRaymond mevrouw zat als enige getuige in de auto meende ik😉
+2
Weidezicht
@DBRaymond einde reactie. U en de anderen personen in uw hoofd blijven anders oneindig reageren.
DBRaymond
@Weidezicht Helemaal juist. Bij deze bevestiging van laatste bericht. Ik sta er perplex van te kijken dat er zoveel sympathie is voor een losgeslagen kerel die zomaar een oude man van 73jaar het ziekenhuis in slaat en vervolgens zijn wagen ook nog ernstige beschadigd. Dit is echt niet om mee te lachen. Onze maatschappij is totaal verzuurd…
+2
Hurli356
@DBRaymond het artikel spreekt duidelijk van een vrouw van 70 in de auto. Lezen ben ik zeker goed in en doe dat ook zorgvuldig.
En die 'ons' waar je het over hebt, blijkt daaruit je persoonlijke relatie met deze mensen? Dat verklaart de manier waarop jij je uit.
En waarom ben ik opgefokt en asociaal? Ik wens niemand wat doe en geef een heel normale en nette reactie op lomp taalgebruik van jou kant.
DBRaymond
@Hurli356 Zoals in een eerder bericht reeds aangegeven zullen we op zulke ‘kletspraat’ niet langer antwoorden. Wij wensen ons enkel en alleen te beperken tot de feiten en deze zijn helaas niet mooi. Voor de rest gaat u luidop dromen. Wij hebben inderdaad de indruk dat u een zweverig persoon bent. Het is echt niet nodig om dit forum verder te bevuilen. Hier heeft niemand iets aan.
+2
Jotke
Quote Reactie van @DBRaymond:
Beste man, wat andere ook doen, je blijft van iedereen af en je beschadigd hun eigendommen niet.

Dus als iemand jou begint te duwen/slaan, ik beweer niet dat dat is gebeurd maar gezien er staat dat BEIDE slaags zijn geraakt is dat wel aannemelijk, moet je lijdzaam toekijken en mag je niks terug doen?

Ja, je moet van anderen afblijven maar anderen ook van jou. Nee, het is niet netjes als 43 jarige een 73 jarige te slaan maar gezien de beste man zelf ook zen handen blijkbaar niet thuis hield is terug slaan een volkomen natuurlijke reactie.

We weten niet wat er precies gebeurd is. Misschien heeft meneer ook wel uitgehaald richting het hoofd van de 43 jarige maar heeft die het kunnen ontwijken...

De man heeft blijkbaar een verleden met meer incidenten maar dat zegt nog niet alles over dit incident, ook al is het volstrekt idioot dat hij de auto nog eens meende te moeten rammen.

@Hurli356 is niet degene die agressief reageert. Dat ben jij zelf!

Nog een ding. Ik kom niet in zo'n situatie terecht dus zal ook niet neergeslagen worden. 😉 Spijtig voor jou.
+1
grös
Zijn er al Kamervragen gesteld? Gedwongen onteigening? Tractor al een kenteken, RDW ??
+2
midden
Het is duidelijk dat de kleuterscholen ook weer begonnen zijn 😄
+6
roscho
Samenvatting:
- De pers bericht over een verkeersconflict waarbij een trekkerchauffeur een automobilist tegen de grond slaat en vervolgens zijn auto beschadigt met het werktuig achter de trekker. De vrouw in de auto voelde zich flink bedreigd, maar is niet gewond. De trekkerbestuurder is aangehouden vanwege "poging tot doodslag".
- De meesten vinden de handelwijze van de trekkerchauffeur onjuist.
- Enkelen weten dat de automobilist ook geen lieverdje is en vinden dat dit het gedrag van de trekkerchauffeur verzacht.
- Eveneens twijfelen enkelen aan de juistheid van het bericht en verdenken ze de pers van vooringenomenheid.
- Vervolgens ontstaat een discussie waarbij gescholden wordt met "asociaal", "kletspraat", ...

Ik vind hiermee het onderwerp eigenlijk wel voldoende besproken en stel voor dat een admin @admin het nu op slot zet, het woordgebruik loopt dermate uit de hand dat de discussie niet meer fatsoenlijk te noemen is. We zullen wel uit de pers vernemen hoe dit verder afloopt.
+7
walker1
Misschien moeten we er een leuk wegmisbruikers filmpje van maken met Andre van de Toorn en Koos Spee.
"Koos, we zien hier een trekkerchauffeur die met zijn hooischudder een auto ramt, mag dat?"
"Nou Andre, het is natuurlijk duidelijk dat de automobilist daar niet zomaar een trekker kan inhalen, maar het is niet de bedoeling dat die boer voor eigen rechter gaat spelen" "Bovendien komen zulke nieuwsberichten ook op tractorfan.nl terecht en je weet dat de discussie daar dan ook helemaal uit de hand loopt"
+4
roscho
Quote Reactie van @walker1:
Andre van de Toorn en Koos Spee

Dan wel graag met een aardappelkistje om Van der Toorn op gelijke hoogte te brengen met Spee.. 🤣🤣
+1
Jotke
+6
walker1
Of het is iets voor Nieuwe Oogst en Youtube. Worden die Poah filmpjes ook wat spannender.
"Dit is de John Deere 6430 met hooischudder van Piet Jansen uit Wouwse Plantage, Piet ramt er graag automobilisten mee. Daarom is het een echte Poah trekker!"
+1
a3vandiejen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , auto , grond , politie , vastgereden en hooischudder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!