Ervaring John deere ronde led lampen

Goede dag

Zijn er hier mensen die de zwarte ovale crawer John deere lampen van led 24handel.nl al hebben gemonteerd ? '( in de cabinedak rand)

Is nog aardig geld voor 8 stuks. Dan mag het verschil wel groot zijn.

Mvg

Deel dit topic

Reacties

JD 6110
Niemand deze led lampen al gemonteerd? 😂
angelo-nabben
@JD 6110 wij hebben ze het is een groot verschil.
Fordje4600
@JD 6110 wij hebben wel de rechthoekige van crawer (voor case modellen) op een ford gezet. Super goede lampen en veel licht. Heb er wel 2 bij gehad waar vrij snel al water achter het glas kwam. Ledhandel gebeld en er werden gelijk 2 nieuwe opgestuurd, de oude mocht ik houden. Misschien kon ik ze nog droog maken en loshalen en opnieuw kitten zij ledhandel. Dan heb ik er 2 extra
Corne S
@Fordje4600

Die heb ik ook. Heb eerst lopen foeteren op het teleurstellende resultaat. Bleek uiteindelijk dat ik maar 9v op de lamp had en hier en daar wat spanningsvallen onderweg. Na dat opgelost te hebben, ben ik er zeer tevreden mee.
+1
blauwe tractor
@johndeere 6110 Wat een ongeduldig typetje ben jij zeg, is het niet bij je opgekomen dat de meeste Fans 's nachts gewoon slapen???????
+2
ArieV
@blauwe tractor ik denk dat er verwarring is over de nacht. De meeste liggen om 10 uur nog niet op bed, en als je om half 7 reageer, dan is de nacht voor de meeste al voorbij. Maar dat het zorgpersoneel gisteren een pyjama dag hadden, dat betekend niet dat het heel de dag nacht blijft....
+3
walker1
@blauwe tractor Mensen die zulke lampen echt nodig hebben en gebruiken zijn ‘s nachts gewoon wakker en aan het werk natuurlijk. Dan kunnen ze ook wel even antwoord geven op zijn vraag. Mensen die overdag werken en ‘s nachts slapen hebben die lampen niet nodig en kunnen dus ook geen antwoord geven. Dus eigenlijk stelt @JD 6110 zijn vraag op het juiste tijdstip.
JD 6110
@blauwe tractor keerl zeur niet. En het is gauw donker en het werk gaat door. Maar bedankt voor je reactie..
mdoornekamp
Ik heb wel 4 stuks van een ander type van Crawer. Bevalt me wel goed. Veel betere kwaliteit dan de budget vierkantjes.
JD 6110
@mdoornekamp ja dat mag ik hopen 😎
2850Johndeere6R
Hier de crawler vierkante werklampleds op de 4wd geven een bult licht en het stroomprobleem wat we met de halogeen lampen hadden is weg.
JD3010
@2850Johndeere6R Had je dat stroomprobleem met een 20 serie?
2850Johndeere6R
@JD3010 Nee met de 2850 4wd dat hadden we als we de halogeen werklampen inschakelden dan gingen de radio uit en de blower/kachel de helft langzamer draaien en ook de 4wd aan. Maar nu is dat allemaal over.
JD3010
@2850Johndeere6R Oké, ik had het met de 6420 en later ook de 6320. Ook dat is weer over
JD 6110
@JD3010 heb jij die ronde waar ze nu korting opgeven ook nu ? Dus alle 8 vervangen door die andere ovale maar dan in led?
JD3010
@JD 6110 Nee op deze trekkers heb ik geen led, alles nog origineel
Sjon
@2850Johndeere6R en een gesmolten zekeringhouder? Een drama is die elektrische installatie op de jd 40 en 50 serie.
joozt
@Sjon haha hier zitten ook al een paar zwevende zekeringen tussen omdat in de zekeringhouder nog een halve gesmolten zekering zit inderdaad! 😅
2850Johndeere6R
@Sjon Nee dat niet dat hadden we ook verwacht. Maar die is nog heel. Verder is het het enigste buiten de extra stroom kabel naar de 4x4 spoel wat we aan het electrische gedeelte hebben gehad.
+1
sjuu
Als je echt veel licht wil hebben, zou ik ze maar gaan monteren. En het is goede kwaliteit, plug en play.
josje
Ik heb ze ook bij ons op de fendt 700 scr.
Maar er komt een hoop ligt uit voor dat geld vind ik ze niet duur.
Een goeie hella halogeen lamp betaal je ook rond de 50 euro en dat koste deze ook als het goed is.
Ik had op de 12 stuks 1 lamp waar de draaipunt niet lekker in elkaar zat dat heb ik zelf aangepast.
JD 6110
@josje oké jij dus ook alles vervangen ?
josje
@JD 6110 ja de helft over 3 trekkers en nu gaat alles in led, jongens hebben er goed schik van.
En de levensduur kan ik natuurlijk nog niks van zeggen.
JohnDeere5085
Heb ze op onze 5m ook zitten, maar dan op t spatbord achter, boven in cabinerand nog 4 originele halogeen. Paar weken terug met mestrijden in t donker niet doorgehad dat de bovenste 4 het niet meer deden, die led geven goed licht en spreiding is ook stukken beter.
ArieV
@JohnDeere5085 niet opmerken dat 4 lampen het niet meer deden? Dan wordt het echt wel tijd voor nieuwe😎
+1
PieterA
@ArieV Ik heb ook dezelfde ervaring. Ook bij nieuwe trekkers met nieuwe halogeen- en ledlampen naast elkaar.
JohnDeere5085
@ArieV verschil in lichtopbrengst is gewoon enorm, red het nu met deze combi, zal in de toekomst vast eens led bovenin erbij zetten.
ArieV
@JohnDeere5085 ja,ik vindt die halogeen ook altijd snel terug uitgaan qua lichtopbrengst. Weet niet hoe het met led is, maar daar kunnen er ook ledjes kapot gaan. Heb wel eens led (met 4 ledlampjes) gehad, waarvan na een paar jaar nog maar 1 deed 🤔. Dat vond ik toen ook niet alles, maar ontwikkeling van techniek is de afgelopen 10 jaar 25 jaar vooruit gegaan. Nu hopen dat ze goed lang meegaan!
JD 6110
@JohnDeere5085 heb jij ook die ovale dan?

(klik om te vergroten)

sjuu
@JD 6110 Top lampies, met deze hoef je nooit meer te bed.
farmerstefan
Heeft er iemand de Led lampen van Kramp vergeleken met die van ledhandel 24?

Crawer heeft CISPR-norm
25 Class 4 en Kramp 3. Zou je dat verschil merken met radio ontvangst?
+1
mdoornekamp
@farmerstefan zit er nog prijs verschil in? Kramp koopt ze ook in China. Crawer bevalt me goed. Simpele vierkanten van kramp kosten bijna zelfde en vallen regelmatig ledjes uit. De Cree led chips van crawer zijn wel aardig goed
farmerstefan
@mdoornekamp verschilt per type lamp. Bij de een geeft kramp meer lumen en andersom. Hetzelfde als de prijs. Maar maakt elkaar niet veel
+2
JD 6110
@farmerstefan ja dat lees ik ook. 40 watt lampen en ook verschil in lumen. Hoe meer lumen hoe meer licht

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
34
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN