Veenhuis Giertank - Linkse zuigarm, waar de joystickbediening maken in een fendt 400/700 vario?

We hebben sinds kort een veenhuis tank met een linkse zuigarm. Nu zit de bediening van de zuigarm op een apart bedieningskastje die je ergens anders kunt plaatsen dan de overige bedieningsknoppen. Nu was mijn vraag of jullie die dan ook aan de linkerkant hebben, ivm het zicht erop, of gewoon bij de rest.

En voor de fendtrijders was ik ook wel benieuwd hoe jullie dat kastje dan evt aan de linker of rechterkant hebben vastgemaakt. Links zit namelijk geen voorziening voor een beugel te maken in een 412 en 718 com3.

Deel dit topic

fendtthebeste

Reacties

Bij de loonwerker waar ik vroeger werkte zat dat kastje inderdaad links, stond Fendt 714 voor, daar zat ie ergens achter bijrijdersstoeltje op een metalen plaatje geklikt met een magneet aan het kastje. Geen idee meer hoe dat plaatje erop gemaakt was. Zal toch vast wel iets op te verzinnen zijn? Zal em wel links doen als ik jou was.
+1
930triplemaaier
Links een metalen blikje plakken op het vlak achter de bijrijdersstoel waar je dan met behulp van een magneet de bedieningskast voor de zuigarm kunt monteren. Dan hou je het mooi glad en heb je ook geen beugels in de weg zitten als je de tank niet gebruikt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Giertank en hebben de trefwoorden vario , veenhuis , fendt , links , zuigarm en bediening geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!