Illustratie van:

Mc-Cormick D 432 - Maar zwarte rook uit 1 cilinder?

Dag tractorfanners,

Wou vandaag mijn oude mc cormick d432 starten maar er komt maar zwarte rook uit 1 cilinder, uit de rest blijft er witte rook komen.
(Voorgloeien werkt nog niet)
Dus hij wil niet aanslaan..

Weet iemand het probleem hiervan?
Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

valmet
Deze trekkers moet je altijd voorgloeien
MF65power
@valmet gaat het zonder echt niet?
+1
Kramer U800
@MF65power Nee zonder voorgloeien willen ze gewoon niet starten, ook met 20 graden niet. Vorig jaar nog met een D324 meegemaakt dat die niet wou starten, gloeisysteem gemaakt en starten en lopen. Binnen 1 omwenteling.
+1
MF65power
@Kramer U800 oké bedankt voor jullie info, ik zal deze eerst werkend maken
+1
richard.kas1986
Als je toch bezig gaat met het gloeisysteem maar het dan gelijk goed. De standaard manier die erop zit vereist nogal lang voorgloeien. Als je er toch mee bezig gaat vervang het dan meteen voor stiften. Zie topic
tractorfan.nl/topic/271311/

Heb het zelf redelijk recent gedaan en het bevalt perfect.
MF65power

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 432 en hebben de trefwoorden startproblemen en zwarte rook geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0