Illustratie van:

Case International 845 XL - Ik zou een extra dubbelwerkend ventiel op mijn 845xl willen bouwen

Waar kan of zou ik deze stukken het best kunnen bestellen ?

Deel dit topic

Reacties

BuvaM
Je kan het bij Granit proberen, afhankelijk van de uitvoering kan art.nr 85219002 passen
Corne S
Lijkt me vrij prijzig. Tweedehands misschien ook een optie? Wordt dit het 2de of 3de ventiel? Je zit waarschijnlijk ook met een langere of kortere bedieningspaneel.
Fendt926Driver
Hoeveel zitten er al op?
3 is de max volgens mij.
Veel nodig of de machine waar het voor nodig is een ventielenblok van een oude voerwagen op maken??
dx11
@Fendt926Driver dan zou ik liever een elektronisch 6/2ventiel aanschaffen. Die losse ventielenblokjes lekken altijd, lastig aankoppelen, lastig bedienen want altijd 2 hendels tegelijk
BuvaM
@dx11 de losse meervoudige handbediende ventielenblokken, 1 of meer secties, zijn behoorlijk dicht, die zijn gerust te gebruiken.
Nadeel is dat één ventiel van buitenwerkende hydrauliek ingeschakeld moet zijn en dan de één of twee andere originele niet te gebruiken zijn: olie neemt weg van de minste weerstand door het extern opgebouwde ventiel.
Deze oplossing is inderdaad aanmerkelijk goedkoper en sneller te monteren dan originele ventielenblok uitbreiden. 6/2 ventiel opbouwen kan ook. De interne lek van een elektrische 6/2 is iets groter dan van de handbediende.
Hepa
Alvast bedankt allemaal, hier kan ik al mee verder 😉!
brauheist
Hoe is dit afgelopen? De monteur zegt dat een nieuw dubbelwerkend ventiel ruim 500,- kost
Kevin_dexta
Ik heb op de 644 en de 824 een dubbelwerkend ventiel bijgezet voor de schudder en de balenpers kunnen te bedienen. Na lang zoeken, eerst vele dure modellen tegen gekomen, kwam ik op www.schlepper-teile.de een goedkoper model (87€ en iets) tegen die tot nu toe al een paar jaar op de 644 staat en geen lekken vertoond en zijn werk goed doet. Weet niet of deze er ook op past maar het is maar een tip
brauheist
@Kevin_dexta bedankt, helaas heb ik ondertussen de monteur al akkoord gegeven😪
redeagle14
@Kevin_dexta dat zijn compleet andere ventielen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL en hebben de trefwoorden international 845 en Case international geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0