Even voorstellen: YanmarEd

Ik ben met pensioen en help mijn dochter bij haar paarden.
op een veiling een Yanmar fx16D gekocht om de bak te slepen en nu al problemen met de trekker.( op veiling kopen zou ik achteraf nooit meer doen). het is een mooie kompakte trekker maar de bak slepen gaat na 1 dag helaas niet meer omdat de hef het af laat weten.hij doet helaas niets meer.ik knutsel graag , maar hier heb ik totaal geen verstand van.

Deel dit topic

YanmarEd

Reacties

YanmarEd
Weet iemand de oplossing voor een niet meer werkende hef van een yanmar FX16D.Ik ben geen technicus wel een handige knutselaar
contitour
Hij heeft het wel gedaan begrijp ik uit je tekst. Gaat hij nu niet meer omhoog, of gaat hij niet naar beneden al ie omhoog staat? Heb je aan knoppen/handels gezeten/veranderd (hoogte regeling/diepte regeling), zit er voldoende olie in, etc. Ik ken de trekker zelf niet.
YanmarEd
@contitour Hij heeft het inderdaad gedaan.hef is nu beneden.er zit voldoende olie in.het is een mechanische hef .1 hendel voor de diepte regeling, 1 hendel voor omhoog/omlaag.kan de diepteregeling omhoog zetten en de hefhendel omhoog, gebeurt niets.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden paarden en pensioen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!