Briggs stratton slechte start

Nadat ik de carburateur schoongemaakt heb van een briggs stratton 12,5 pk kopklepper start hij koud slecht (hiervoor startte hij goed). Hij verzuipt, de bougie is nat. De handmatige choke staat goed en de vonk is ook sterk. Starten bij warme motor gaat perfect en de motor loopt ook goed, maar de koude start gaat moeizaam.

Wie weet waar het aan liggen kan?

Deel dit topic

jan-reitsma

Reacties

Husqvarna
ZIjn de kleppen al gesteld?
jan-reitsma
LEON-DEUTZ
Ik denk dat je vloternaald niet netjes meer afdicht, als hij dan koud is hij overgelopen! Dus verzuipt hij
jan-reitsma
@LEON-DEUTZ dan zou de cilinder vol lopen dus? Dan moet ik eens een andere carburateur proberen
LEON-DEUTZ
Zit er zo een Nikki carburateur op met kunstof binnen werk .... Dat zijn nie de beste! Dan zou ik voor een nieuwe gaan
jan-reitsma
@LEON-DEUTZ Ja klopt. Probleem is opgelost. Carburateur liep inderdaad over, bedankt! Het binnenwerk sloot niet goed aan op de benzineaanvoer doordat ik zelf een o-ring had gefabriceerd 😁 P. Vlotternaald sloot wel af maar de benzine kwam ook buiten de vlotter om in de vlotterkamer.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden perfect en starten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!