Illustratie van:

Fiat zitmaaiet 2 cilinder 18 pk b&s - Zitmaaier start niet terwijl der een nieuwe startrelaies op zit

Ik heb afgeloope week een zitmaaier gekocht voor dat ik hem heb gekocht heeft ie 5 jaar stil gestaan ik heb hem weer aan de loop gekregen maar toen ik hem had gekocht zat er al geen startrelaies op ik had er een nieuwe startrekaies op gezet maar als je de sleutel om draai gebuurt er niks ik dacht het licht aan het contactslot heb er een nieuwe op gezet gebuurt nog steeds niets een nieuwe accu gebuurt nog steeds niets maar als je hem gelijk door draad dan startie in een keer waar kan dit aan lige?

Deel dit topic

Reacties

trevis-smit
Het is een fiat zitmaaier met een b & s motor 2 cilinder 18 pk
Zoete
Het kan zeer lullig zijn, maar kijk eens of er geen losse zekering zit tussen je batterij en je contactslot (of tussen contact en startrelais). We kunnen van daaruit verdergaan.
trevis-smit
Had ik ook al geprobeerd maar gebeurt nog niks maar voor de zeker heit nog een keer kijken
flip1150
Heb je alle beveiligingen al nagekeken. Ik weet niet hoe het precies bij jou maaier zit maar bij veel maaiers zit er een beveiliging onder de stoel zodat je moet zitten. Hij moet vrij staan, maaidek uitgeschakeld en op de parkeer rem. Als een van deze niet goed afgesteld of niet werkt start hij niet er kan zelfs ergens een kabelbreuk zijn.
Succes met zoeken.
trevis-smit
Het is al een best wel oude zitmaaier en de beveiliging is weg gehaald maar als nog bendank en ik zou nog even kijken naar een kabel breuk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers MTD en hebben de trefwoorden fiat , accu , startproblemen , contactslot , zitmaaier , start niet , cilinder en 2 cilinder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
351