Zwaar ongeval in Hoogeloon: vrouw raakt bekneld in auto na botsing met tractor

HOOGELOON - Een tractor en auto zijn zaterdagochtend op elkaar gebotst op De Fluiter in Hoogeloon. Door de harde klap kwam een vrouw bekneld te zitten in haar auto.

Deel dit topic

Reacties

+1
Yanmarthomas
Pffff de vooras eronder uit. Wat een ellende
+3
walker1
@Yanmarthomas Er ligt nu iemand zwaar gewond in het ziekenhuis en jij maakt je druk over een vooras?
+2
cyrus-van-gelder
@walker1 persoonlijk letsel heb ik zelf ook altijd veel erger geworden dan materiaal schade. Vind ik nog steeds trouwens.
+2
cyrus-van-gelder
@walker1 erger gevonden bedoel ik
+2
Yanmarthomas
@walker1 absoluut niet, bedoelde er meer mee dat het hard is gegaan. Vooras kun je vervangen mensenleven niet.
+2
cyrus-van-gelder
@Yanmarthomas ik snap wel wat je bedoeld Thomas. Het moet een beste klap geweest zijn idd. Natuurlijk intereseerd het welzijn van de mevrouw je meer dan die voor as..
  • 👍🏻👍🏻👍🏻
willemk
Vraag me wel af hoe de trekkerchaffeur het ervan af gebracht heeft
+1
walker1
@willemk Als die ook zwaargewond was, had het er vast wel bij gestaan in het artikel. Dus ik vermoed dat die niet gewond is geraakt. Had misschien wel een schone onderbroek nodig.
+1
Jotke
Quote Reactie van @walker1:
@willemk Als die ook zwaargewond was, had het er vast wel bij gestaan in het artikel. Dus ik vermoed dat die niet gewond is geraakt. Had misschien wel een schone onderbroek nodig.

Krant zegt niet altijd het volledige verhaal, verdraaien het zelfs bij een ongeluk nog wel eens maar in dit geval zullen we er maar vanuit gaan dat de trekkerchauffeur er goed vanaf is gekomen, helaas in tegenstelling tot de vrouw welke ik alle sterkte en beterschap toewens!
+5
hoest
@walker1 @cyrus-van-gelder ik vermoed dat hij meer bedoeld dat het een beste klap geweest is als de vooras een tiental meters van de rest van de trekker af ligt. hij zal niet meer medelijden met de trekker dan met de vrouw hebben.
cyrus-van-gelder
@hoest Daar ga ik ook vanuit hoor
+2
county854t
Even voor de duidelijk, de vooras vd trekker is er niet onderuit gekomen door de aanrijding met de auto. Wel doordat ie met gang op n boom knalde.
Sterkte voor alle betrokkenen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , auto , ongeval , vrouw en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!