Illustratie van:
1

Same Titan 190 - Koplampen vervangen door Led koplampen

Ik ben in het bezit van een same titan en same supertitan. Nu zijn de koplampen van de titan aan vervanging toe omdat de spiegels ervan verroest zijn. Ik zou deze graag vervangen door led koplampen. Crawler heeft vierkanten maar die zijn te klein. Nu heb ik zitten zoeken en denk ik dat de koplampen van een wrangler yj hetzelfde zijn. 168mm × 108 mm.
Heeft er hier iemand al ervaring mee of een alternatief.

Deel dit topic

Reacties

Ik zou de originele lamphuizen terug zetten/vernieuwen voor orginele en daar dan crawler led bolletjes in steken blijft het aanzicht van je trekker orgineel en heb je toch een bult licht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Titan 190 en hebben de trefwoorden same , titan , ervaring , led en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0