Illustratie van:
3

Atlas 1304 - Loopt warm wil niet uit

Hallo, ik heb nu 4 jaar lang een atlas 1304 met een deutz motor. deze motor loopt alleen tijdens het rijden warm( ik vermoed dat het om de hydroliek olie gaat). vooral als het buiten ook warm is. de radiateur is 100 procent schoon. ook als ik de motor van contact zet nadat die warm is geweest gaat deze na precies 10 min uit. bij een koude start gaat die meteen uit.

waterpomp is vervangen
heb de koelvloei stof kanalen ook al gespoeld

Deel dit topic

Reacties

Zijn de remmen van al de 4 wielen wel vrij?
Extra oliekoeler monteren
Je zou zeggen als het elke keer precies na 10 minuten is, dat er door de vorige eigenaar een beveiliging is op gezet zodat de motor pas uit gaat als de oliën voldoende gekoeld zijn. Dat zie je tegenwoordig wel vaker, behoud van het spul.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1304 en hebben de trefwoorden olie , stof , deutz , motor , atlas , vervangen , hydroliek , radiateur , deutz motor en contact geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0