Illustratie van:
7

International 744 - Comfort 2000 bekleden

Is er originele bekleding voor een Comfort 2000 cabine te krijgen? Of zou je dit zelf moeten maken en snijden? Het gaat hier om een Comfort 2000 cabine op een International 744. Er is veel last van lawaai wanneer je in de cabine zit. Er is te zien dat er geen bekleding meer op de spatborden zitten. De hemel is nog wel bekleed met beige kleurig materiaal. Nu zit er om het stuur/dashboard ook zwarte bekleding. Zijn er manieren om de cabine wat meer lawaaidicht te maken? Of zijn er misschien andere oorzaken hier van?

Deel dit topic

Reacties

Comfort 2000 cabine is drama cabine; niets geen comfort, beter oorkappen kopen. Deur sluiting geeft ook problemen…..
@argenterio verplaats je effe in de jaren 70, toen kwam deze cabine uit, man ,wat was men blij. Je zat droog, warm en kon radio aanzetten
+2
@argenterio valt 100% mee hoor. Je kan ook overdrijven.
@argenterio Inderdaad, het enige comfort wat er was bij die cabine is dat je droog en uit de wind zat. Maar goed in de jaren 70 waren de meeste trekkers nog zonder cabine en ook bij andere merken was een cabine vaak een lawaaierig hok.
Originele bekleding is niet meer te koop. Wel goede alternatieven, zelf aan te brengen
Zorg wel dat er een foam/schuimlaag onder zit. Dat scheelt wel
Foto is van een C2000 op een 46er

(klik om te vergroten)

@1046 met wat voor lijm heb je het er tegen gemaakt? Soms zie je na een paar jaar alles weer los komen.
+1
@schluterman spuitlijm , uit een spuitbus, bestand tot 85°C. Geadviseerd door de stoffeerder

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 en hebben de trefwoorden cabine , spatborden , Bekleding , international 744 en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!