Illustratie van:
3

Fordson Major - Hoe ontlucht ik een major ?

Hallo allemaal mijn major start nog altijd niet goed , filters zijn gekuist ik heb de dieselleiding in een emmer met propere diesel gedaan nu rookt hij al een heel pak minder maar start nog niet volgens mij moet ik hem ontluchten iemand die weet hoe ?

Je moet de leidingen aan de verstuivers losdraaien dat weet ik maar is er nog iets anders dat er moet gebeuren? ,

Mvg

Deel dit topic

Reacties

@Guldner_fan
De trekker start niet? Je hebt wel diesel bij alle 4 de verstuivers bij het starten?
Hoi, filter in opvoerpomp goed schoonmaken. Filter op tankkraan beste ook Ff checken. Dan ontluchtingsbout op filter los, pompen met handpomp tot vlot en bellenvrij diesel komt. Dan bout aan aandrijfkant op brandstofpomp los, bij eerste inspuitleiding in de buurt. Dat is de galerij van de plunjers. Pompen tot je hier ook bellenvrije diesel hebt.

Dan had vol open, koudstart knop indrukken en met een goeie accu starten. Moet aanslaan dan. Op fordsontractorpages kun je een handleiding vinden met plaatjes erbij.
@Hanomag22 moet eerst een ander kraantje bestellen is aan geknoeid met vloeibaar metaal en zit geen filter meer op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major en hebben de trefwoorden fordson , diesel , rookt , filters , ontluchten en verstuivers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!