Illustratie van:
9

Fendt 308 - Bout brandstofpomp los gelopen

Beste,

Bij het verversen van de olie in de brandstofpomp, kwam ik tot de ontdekking dat de bout / stelmoer op de foto is los gelopen. Kan iemand mij vertellen waar deze voor dient en hoe vast deze moet ?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Ik denk de trekker laten lopen en dan de moer aan=aan aandraaien. Dan hoor je vanzelf waar het mee te maken heeft.
Is dit niet de overloopbout voor het verversen van de olie voor de brandstofpomp?
@vriesjan215 née dat is de bout eronder
@Fendttrisixfan owwke, dan weet ik dat ook weer 😄
+1
Deze bout is de stationair regelaar. Het kapje dat los gelopen is kan je zo teruf vastzetten. Is gwn een borgmoer zodat her draadeind niet vanzelf gaat draaien
@fendt509-power ja klopt , is borgmoer afdekkapje voor de regelateur afstelling.

Deze kan gewoon aangedraaid worden , beetje kracht niet te vast !
+1
@fendt509-power die stationair zit er boven die m6, deze dikke is van de hoe strak de regelaar staat. Maar idd dop gewoon weer vast zetten
@arnoud wat bedoel je dan met hoe strak de regelaar staat?
@fendt509-power dat is de agressiviteit van de regelaar , bv als tie stationair draait dat tie al maar staat te halen , zeg maar als zo'n trekkertrek geval die stationair eigenlijk niet goed meer loopt , alleen vol power , en dan probeert de motor op de laatste toeten bij 2750 vast te houden.

Je moet wel uitkijken als je dat versteld , wat neem ik aan niet nodig is , want als je het helemaal verkeerd zet kan de moter op hol slaan, niet zo goed !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 en hebben de trefwoorden olie , fendt , brandstofpomp , foto en Fendt 308 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0