Illustratie van:
2

David Brown 950 - Rotatieve pomp levert geen brandstof

Brandstofpomp is ontlucht en krijgt voldoende diesel toegestuurd.Ik denkt dat de stillegger binnen in de pomp vast moet zitten van het lange stilstaan. het deksel boven op de pomp is eraf geweest en daar staat alles mooi los. hoe kan ik eventueel die schuif los maken of kan het eventueel nog een ander probleem zijn in de pomp?

Deel dit topic

Reacties

Plunjers in de rotor zitten waarschijnlijk vast. Hiervoor moet de complete pomp uit elkaar
+1
Heb je een voor pomp voor de brandstof pomp? Kijk die na, of deze goed werkt. De roterende pomp heeft de voor pomp nodig om de plunjers terug te duwen (zitten geen veertjes is) Als de voor pomp valse lucht aan zuigt, of onvoldoende druk levert, krijg je dit soort problemen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 950 en hebben de trefwoorden schuif , brandstofpomp , pomp , diesel , brandstof , deksel , stilstaan en david brown geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!