DAAR HEB JE WEER VAN DIE BOEREN MET VAN DIE 'TRACTOREN'

Ellende op Paaspop


Deel dit topic

Reacties

+1
roscho
Wat een ontzettend belachelijke kop boven dit artikel.
Paaspopbezoekers raken vast met hun auto en de boeren zijn er niet om ze weer los te trekken.
Misschien hebben boeren hun trekkers de laatste tijd te veel laten zien, zodat heel Nederland nu denkt dat die trekkers openbaar bezit zijn geworden?
"De organisatie had niet voor voldoende trekkers gezorgd".
Ik begrijp wel dat de kop van het artikel cynisch bedoeld is, maar of heel Nederland dit begrijpt, vraag ik mij af.
+1
GerbertXL
@roscho heb je het ook gelezen? Het is sarcasme.
+3
blauwe tractor
@GerbertXL Het zijn die kl...n journalisten die elk verhaal zo een twist geven dat bijna iedereen ervan gaat kotsen, smerige rooi sodemieters opruiers galbakken dat zijn het.
+5
GerbertXL
@blauwe tractor het is wel fijn dat jij zo vaak laat zien dat er nog grotere pannekoeken rondlopen
+1
radium45
Ik reed daar vanmorgen om half 5 weg en er stonden nog wel een handvol auto,s in de wei. Snel naar huis, een paar uur geslapen en toen weer verder met zaaiwerk. Maar dat loopt ook niet zoals het gewenst was, hier ook weer de hele middag regen.
+1
roscho
Quote Reactie van @radium45:
Maar dat loopt ook niet zoals het gewenst was

Had je beter naar dat festival kunnen gaan met de trekker. Voor elke auto €25 vragen om los te trekken. Had je meer kunnen verdienen dan met het gemoer op het natte land.
+3
ronald73
@roscho Laatst een verhaal gehoord dat een boer hulp bood aan een automobilist die met een z'n auto in de vast stond. Tijdens het lostrekken met de trekker onstond er schade aan de auto. Automobilist spande een rechtzaak aan om de schade van die boer vergoed te krijgen. Moraal van dit verhaal: laat automobilisten die een trekje nodig hebben maar lekker barsten, daar zijn gespecialiseerde bedrijven voor.
+2
roscho
@ronald73 Tsja, als je een ZZP-er in huis haalt om het deurtje van het aanrechtkastje recht te hangen en die bekrast het aanrechtblad, kan die ook een schadeclaim verwachten. Als je iets doet voor een ander, levert dat risico op, zelfs nog als je het gratis doet.
blauwe tractor
@roscho Ketting strak,,,,,, dan eerst gebak. trekken we echt komen de knaken in mijn knip terecht.
+2
radium45
@roscho boer moest en zou het er voor de paasdagen in hebben. En ik maak mijn uren wel in Schijndel. Gun Boer Anton ook zijn pleziertje.
Grasbaal
Wat een baggerzooi:
[tiktok]https://vm.tiktok.com/ZMYsA2Wof/[/tiktok]

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vastgereden , boeren en paaspop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN