Illustratie van:
7

Renault 56 - Waarom bouwt mijn hydrauliek pomp geen druk op?

Ik ben laatste paar dagen het probleem aan het zoeken hoe het kan dat mijn hydrauliek pomp geen druk op bouwt. De olie stroomt wel ui de lijdingen met een gang. Maar mijn druk meter geeft niks aan en er komt geen druk op de slangen van werktuigen te staan. Kan iemsnd min helpen wat ik moet doen of controleren?

Deel dit topic

Reacties

Waar schijk pomp verrot. Teveel inwendige lekkage. Gwn verleten dus
Gaan de snelkoppelingen naar je werktuigen wel open of meet je aan de trekker?
@frammi ik heb gemeten voor het ventielen blok en erna. Maar er voor geeft hij druk en er na niet meer
@Floris03 als dit van het ene op andere moment gebeurt is je overdrukventiel hoogstwaarschijnlijk de schuldige. Hebben wij met een oude liebherr kraan ook eens gehad. Overdrukventiel eruit gehaald, alles schoon geblazen en weer gemonteerd. Tot jeden doet alles het weer
Is de olie wit/schuim ?
Zuigfilter schoon ?
O ring vervangen van deksel Zuigfilter?
Rubber slang in zuigleiding niet lek ?
Pers filter vol ?
@Ferdinanddijkstra geen van allen🙈
Overdrukventiel smerig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 en hebben de trefwoorden olie , renault , hydrauliek , hydrauliek pomp , druk , pomp , werktuigen en slangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!