Illustratie van:
4

International 724 - Hoe differentieel blokkering inschakelen

Kan iemand mij vertellen hoe ik de differentieel blokkering voor een ihc 724 inschakel?

Net vaak nodig maar vandaag een moment met zwaar trekken waar het wel beter was geweest

Dank alvast

Deel dit topic

Reacties

+1
Hak rechtervoet. Pedaal op de treeplank.
+1
Als je op de stoel zit heb je bij de hak van je rechtervoet een pedaal zitten die naar achteren loopt. Als je die intrapt schakel je de blokkering voor het differentieel in. Pedaal kun je niet vast zetten dus moet je ingedrukt houden en dan het handgas gebruiken. Kan morgen nog eventueel ook een foto laten zien. Hoop dat ik duidelijk genoeg was.
@Goudguppy helemaal duidelijk had in mn werkplaatshandboek de werking van het pedaal net gevonden inderdaad, maar de tip vasthouden en handgas is goud. 1000 maal dank
+1
En elke keer dat je hem loslaat controleren of de blokkering eraf is.Stuur recht bij het loslaten van het pedaal scheelt al veel.Als je een bocht wilt maken maar trekker gaat liever rechtdoor,gauw stoppen en opnieuw manouvreren tot blokkering eraf is.Succes!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 en hebben de trefwoorden ihc , differentieel , trekken en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0