Illustratie van:
5

International 844 S - Deuren blijven niet dicht tijdens rijden

Ik heb recent een inter 844 s gekocht, alleen de deuren blijven niet goed dicht zitten tijdens het rijden. Is er een mogelijkheid om deze aftestellen zodat deze wel dicht blijven? Ik heb ze ook al schoongemaakt en opnieuw gesmeerd.

Deel dit topic

Reacties

@juul-van-dooren
Welke type cabine heb je?
Quote Reactie van @Klein Rot:
Welke type cabine

Als het geen Comfort2000 is, zou het mij verbazen, want die hebben dit soort problemen.
@Klein Rot het is een comfort 2000 cabine.
@juul-van-dooren Volgens mij ligt het eraan dat het draaiende deel, wat in het vaste beugeltje moet grijpen, door het slot niet voldoende vastgehouden wordt: slijtage. Die deurslotjes waren vroeger gewoon te koop, ik weet niet of je ze nog ergens kunt krijgen.
Sluiten de deuren wel helemaal af zo ja dan is het sluitings meganiek stuk.

Het werkt eigenlijk het zelfde als een ratelaar, hij kan dus een kant op en als je het schakelaartje om haalt kan hij de andere kant op ratelen. Het knopje op de deur moet je zien als de schakelaar op de ratelaar.

Het probleem is denk ik dat dat het tandwiel aan de binnen kant niet goed word gegrepen door het grendeltje dus kan hij weer los, ik had het zelfde probleem bij mij moest ik het grendeltje terug buigen zo dat hij weer voor het tandwiel zat.

Achter het knopje op het handvat zit een hefboom en die drukt het grendeltje open zo dat het tandwiel vrij kan draaien het zou dus ook kunnen zijn dat die blijft hangen of niet meer helemaal terug naar zijn oorspronkelijke plek terug gaat

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden inter , afstellen , international 844 , Comfort 2000 en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
360