Illustratie van:
1

John Deere 4450 - Transmissieoliedruk telaag? + voering in olie

Hallo,

Recent heb ik mij een 4450 (full powershift) aangeschaft (+- 10 000h) alles werkte naar behoren op het eerste zicht, juist de remmen vond ik iets minder. Bij het vervangen van de olie op o.a. de achterbrug bemerkte ik dat er heel wat stukjes voering (geen metaal) zaten aan de aanzuigfilter. Kan je zo zien of deze van de remmen komen of van ergens anders?

Verder was ik er onlangs mee aan het schudden toen het lampje van de transmissieoliedruk oplichte, zowel bij hoge als lage toerentallen. Kan iemand mij vertellen wat deze druk moet zijn en waar ik deze kan nameten?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
@deeremeneer weet dit vast wel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4450 en hebben de trefwoorden olie , john deere , schudden , remmen , druk , achterbrug , lampje en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0