Illustratie van:
28

Fendt 309 - Ik wil graag mijn trekker makkelijker opvoeren

Goedendag

Ik wil graag voor de trekkertrek makkelijker mijn trekker opvoeren. het is een bosch 0400464105 lijnpomp. elke keer als ik hem nu voor de trekkertrek wil opvoeren moet ik een dekseltje eraf halen en de olie aftappen maar ik zag pas iemand met een speciaal dekseltje dat hij hem van buitenaf kan opvoeren. ik zou ook graag zo'n dekseltje willen alleen ik vraag me af waar ik er een kan bestellen en of ze te bestellen zijn voor deze brandstofpomp.

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik denk dat je een plaatje bedoelt van dikkenberg diesel techniek
+4
Ik zou de trekkert in kleine stukjes laten kneuzen en met een beetje olie en mineralen voor de koejen gooien , misschien vreten deze dan de trekkert op case closed opgevoerd.
+4
@Quickfield dom antwoord
+1
@dennisbouter Is inderdaad dom antwoord, wie gooit zoiets nou voor de koeien. Die zijn veel te kieskeuring, beter voert hij het aan de varkens op.
@dennisbouter Wie dom doet dom ontmoet.
+1
@Quickfield hou toch op er word een serieuze vraag gesteld, geef of een serieus antwoord of zeg niks
+1
@dennisbouter Ow dit is een serieuze vraag, laat ik dat dan toch serieus anders zien. Oldtimers naar de kloten helpen is dus een serieuze zaak, okay nu ffn serieus vind u dat dan ook serieus???
+2
@blauwe tractor ik verkoop mijn trekker liever aan iemand die er trekkertrek mee gaat doen dan export of demontage, die eerste groep geeft namelijk vaak veel om hun trekker en zorgt er ook beter voor dan een gemiddelde boer !
@dennisbouter
Wat een kul verhaal weer
@Klein Rot hoeveel wedstrijden bezoek je per jaar?
+15
@blauwe tractor als je het toch over serieus wil hebben, hoeveel mensen nemen jou hier nog serieus? Jij komt alleen maar om te zeiken en te drammen, verder zien we niet veel van je
+3
@B - W geraniums zijn uitgebloeid
+2
@B - W het word weer eens lekker gezellig zo
  • 😜😜😜😜😜😜
@B - W U trekt volle zalen zullen we maar zeggen, uhum.
@blauwe tractor wees maar niet bang hoor, ik trek gelukkig geen volle zalen, maar ik ben in ieder geval niet zo vervelend als jij..
Ohja, zeg maar gewoon jij tegen u hoor.
+1
@B - W Dat u geen winner was dat zag ik meteen, maar beledigen dat doe ik niet dat laat ik aan de loozers over . Suc 6 vent.
+1
@blauwe tractor geen volle zalen trekken reken ik ook onder beledigen, looser
+1
@B - W Ook een kort lontje hebben en in herhalingen vallen zijn symptomen.
+1
Dikkenberg Dieseltuning even contacten.
Ik heb nog we z’n verstel knop liggen, past zo op een bosch lijnpomp
Quote Reactie van @john deere 4755:
Ik heb nog we z’n verstel knop liggen, past zo op een bosch lijnpomp

Wat vraag je er voor??
@Fendt926Driver stuur me maar even n privé bericht
@chef beunhaas weet iemand wat ze ervoor vragen ?
@MRVNDT ik heb wel eens 1 horen zeggen in de richting van €130
@chef beunhaas
Met zo iets geef je toch eigenlijk gewoon domweg meer diesel? Als je het goed wilt doen moet je zo'n pomp toch netjes afstellen of zie ik dat verkeerd
@mf 6150 dat is meer diesel die je er later dus ook weer makkelijk af kan halen
Tja ....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 en hebben de trefwoorden olie , trekker , trekkertrek , speciaal , fendt , brandstofpomp , opvoeren , lijnpomp en bosch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!