Illustratie van:
4

David Brown 990 - koppeling in olie

Hallo, mijn 990 heeft een slippende koppeling, ik ga ze vernieuwen, ze is bij demontage niet perd totale, maar wel vettig.
Is er eigenlijk een oliekeerring of dichting voorzien van DB 990 aan vliegwielzijde.Ik heb 2 halve alu schelpen gedemonteerd en zie daar niets in. Op de krukas kan niets zitten want aanboutflens en krukas zijn één geheel ? Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Er kan een graffiefkoord zitten in die schelpen
Ja in die aluminium flensjes zit een vet koord of graffiet koord deze zorgt voor de afdichting van de krukas
Alles zit samen, koppelingen werken prima, moest er probleem zijn met olielekkage kan ik nog altijd remreiniger via controleluiken inspuiten. Bedankt voor de hulp, Trouwens, bestelde grafiet koord past niet voor 990, wss voor andere modellen.
Het kunnen ook de priec assen van de PTO en rij koppeling
Maar ik weet niet of hier keringen zitten waar
Bij waren ze nog droog
Ps Sorry
voor de late reactie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 en hebben de trefwoorden olie , gedemonteerd , koppeling , oliekeerring , Krukas en david brown geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
484