Illustratie van:
2

John Deere 5080M - Wil andere trekker aanschaffen, maar was benieuwd of de John Deere 5080m uit 2010 powershift heeft zo der dat je de koppeling hoeft

Hallo, ik ben op zoek naar een andere trekker, nu zag ik een John Deere 5080m te koop staan, maar weet iemand of deze powershift op de versnellingspook heeft waarmee je op en terug kunt schakelen zonder de koppeling te bedienen?
Ik hoor het graag
Vind ik wel fijn met rijden namelijk

Groet Bart

Deel dit topic

Reacties

Is een usa model? Bij 16+16 bak geen powershift. Vooruit/achteruit met handel links onder het stuur, kan zonder koppeling
+1
@JohanvS die uit 2010 zijn nog uit duitsland. De hi/lo / powershift was een optie en nog steeds. Dan heb je een 32/16 bak. Is dus afhankelijk over welke trekker het precies gaat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5080M en hebben de trefwoorden trekker , john deere , koppeling , Nieuwe trekker , schakelen , te koop staan en powershift geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0