Illustratie van:
6

Fordson Super Dexta - Ventielblok spuit olie eruit

Hallo, ik heb een super dexta uit 64. nu is het probleem dat uit een van de openingen aan de achter kant olie uit spuit. er zit een afdichting in met een rubberen ring er op ( nummer 28-29 op foto) nu heb ik deze er al uit maar het pinnetje (nummer 30 op foto) is helaas gebroken, nu is het probleem dat ik nergens informatie over het onderdeel kan vinden of waar ik deze kan kopen. heeft iemand een idee?

groet, Lars

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hef deksel en ventielblok

Reacties

Is pin 3/16 x 57/64 Mij zo te herinneren is het een hol pijpje.
@oldtimergek klopt inderdaad, ik heb nog een gedeelte ervan terug gevonden, kan ik daar eventueel ook een ander pijpje voor opmaat maken en er in duwen?
@Dexta6700 die hol pijpjes zijn gewoon te koop bij mechanisatie of handels ondernemingen.
@oldtimergek bedankt, dan zal ik daar gaan informeren!
@Dexta6700 of gewoon geen dexta kopen maar een dikke 3000 😉
+2
@Fordbrent Telt een dikke 5000 ook:)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta en hebben de trefwoorden olie , super , lars , onderdeel , lek , fordson , dexta , kopen , spuit en super dexta geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0