Illustratie van:
9

John Deere 2020 - hydrauliek olie

Hallo allemaal,

ik keek vandaag eens naar mijn hydrauliek olie en constateerde dat deze zo goed als op is... Hij lekt wat aan de achterbrug 😛. Vandaag na het rijden hingen de banden zelf vol druppels... Zou dit komen door versleten dichtingen? Ook vroeg ik me af hoeveel liter hier ongeveer in kan en welke olie ik het best neem. Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

Dit zijn de lekken.... Zouden deze gestopt kunnen worden door het vervangen van de dichting? Is er iemand die hier ervaring mee heeft?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Als ik jou was zou ik het daar beneden eerst maar eens dicht maken. Die afdichtingen daar beneden zullen wel versleten zijn en als je pech heb ook die as die daar doorheen zit.

Het makkelijkst is om eerst de olie eruit te laten lopen.
@JD3010 dat loopt er vanzelf uit toch? 😂
@Hanomag22 , Ja, maar sommige houden de trekker effe op de kop. 😂😂
+1
Onder zitten een soort keerringen in deze zijn vrij makkelijk te vervangen as wat verschuiven ring eruit en nieuwe erin wel even kijken of as niet teveel ingesleten is , boven weet ik zo niet olie JD hygard ik dacht ongeveer 40 liter .
+1
@JvH 1120 ik vind die ringen er wel lastig in te krijgen. Maar in zomer zal het wel wat makkelijker zijn.😂
+1
@JD3010 ze zijn best wel stug ja
+1
Olietank? Olie zit in de achterbrug peilstok, zit rechts voor de achteras
+1
As, bussen en afdichtingen vervangen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2020 en hebben de trefwoorden olie , john deere , banden , hydrauliek , lekt , achterbrug , hydrauliek olie en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0