Illustratie van:
7

Case International 695 - Dashboard probleem

Heeft iemand ervaring met de melding "bad chip" op het elektronische dashboard? Dat is ook het enige wat zichtbaar is.

Als ik aan de schakelaars van het licht of de ruitenwisser zit, wordt er soms weer wat zichtbaar van de tankinhoud of temperatuur voor enkele seconden.

Is het dashboard echt kapot of zit het hem in de bedrading ergens en daardoor storing?

Knipperlichten etc doen het ook niet.

Deel dit topic

Reacties

+1
Iemand enig idee??? Ik wacht eigenlijk ook in spanning af want ik heb precies dezelfde melding van mijn digitale dashboard van mijn caseih 845xl plus, alleen bij mij doen de knipperlichten het nog wel.
+1
Een kameraad van me heeft dit eens geprobeerd en het werkte bij hem.

(klik om te vergroten)

@case956powerrzzzzz Oke mijn Engels is very bad net als de chip maar ik zal volgende week eens een poging doen.😅
+1
tractorfan.nl/picture/1301771/…
Deze en volgende foto’s heb ik ooit gevonden op het web, gaat over dit onderwerp. Kwaliteit is matig, daar kan ik niks aan veranderen.
@case956powerrzzzzz @labella Het werkt inderdaad!
Dashboard even eruit schroeven, de stekker eruit - een koperdraadje in nr.9 doen en ergens op op het frame houden - weer in elkaar schroeven- paar keer op contact - en het dashboard is weer als nieuw.
Helaas is dan wel ook de urenstand gereset..
@Wildeboer hier doet ie het ook weer en de urenteller telt gewoon weer verder waar hij gestopt was. Zit alleen nog met het probleem dat de snelheid nu in mijlen aangegeven wordt in plaats van kilometers.
+1
@labella dan moet je in menu 1 zijn zie mijn link

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 695 en hebben de trefwoorden kapot , case , temperatuur , ervaring , dashboard , Case international en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0