Te koop: McCormick International 423 chassisnummer 8!

Omdat ik een 523 op het oog heb, wil ik bij deze even de belangstelling peilen voor mijn 1966 McCormick Internation 423.

Het is 1 van de alleroudste, want hij heeft chassisnummer 8!

Voorzien van een aantal hele interessante opties voor een vroege 423:
Handkoppeling voor de aftakas
Wandlergetriebe: hydraulisch schakelbare hoog-laag, erg praktisch langs de weg. Hierdoor heeft de trekker een 16+8 transmissie

De trekker heb ik twee jaar geleden in Duitsland gekocht, hierdoor is ie in perfecte staat: alles doet het, geen speling op het stuur en de trekker is in prima gebruikte staat.

Alle vloeistoffen zijn door mij na aankoop vervangen, en er zit ook een nieuwe accu in. Op deze site staat een uitgebreide hoeveelheid foto's van mijn 423.

Ik ben dus benieuwd of er hier belangstellenden zijn om mijn prima 423 te kopen. Stuur svp even een berichtje!

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , duitsland , mccormick , vloeistoffen , vervangen , speling , hydraulisch , chassisnummer , international 423 en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0