Illustratie van:
2

Guldner G30S - waar of hoe, kan ik een Certificaat van Overeenstemming aanvragen.

Wie weet waar je een CvO of COC kunt aanvragen van Güldner G30S.
Blijkt dat je dit nodig hebt voor het aanvragen van een kenteken.
Gr. Wim Nijsen

Deel dit topic

Reacties

Tractor is van voor 1 januari 2018, dan heb je dit niet nodig. toen guldner trekkers bouwde werd daar nog niet eens over nagedacht
+1
De periode waarin je zonder keuring kentekens kon aanvragen is allang voorbij (eind 2021 dacht ik). Je bent nu inderdaad een CoC nodig voor een kenteken, daarvoor moet je de RDW opbellen. Zij komen de trekker schouwen en als hij aan de eisen voldoet krijg je een CoC en kun je een kenteken aanvragen. Betekent dus dat verlichting, remmerij etc. in orde moet zijn.

Ik zou eerst even met de RDW overleggen waar ze zoal op letten, want nieuwe trekkers moeten een 2-leidings remsysteem hebben (ofwel luchtremmen). Of dat voor die oudjes geldt vraag ik me af, maar het is een beetje jammer als je Güldner gelijk op 10 punten wordt afgekeurd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G30S en hebben de trefwoorden guldner , kenteken en aanvragen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN