Illustratie van:
2

Ford 2600 - Rem dwars as keringen vervangen

Goede avond

Ik wou gaan te beginnen met de keringen van de rem dwars as vervangen van mijn 2600. Nu is mijn vraag heeft iemand hier een tekening van hoe het in elkaar zit. Is net wat makkelijker werken als je ziet hoe t in elkaar zit.

Mvg patrick

Deel dit topic

Reacties

Het een en ander kun je op de new holland website vinden. Zie links hier beneden. Maar er zitten geen verrassingen in de achterbrug. De remas kun je er zo uit trekken, er zit van binnen niks aan vast. Wel olie aflaten vooraf natuurlijk. De keerringen kun je van buitenaf zo wisselen, die wip je er zo uit als de remas verwijderd is. Van buitenaf zit er tegen de keerring een vilten stofring en een sluitring.


Bus remas in achterbrugbehuizing:

mycnhistore.com/us/en/…

remas:

mycnhistore.com/us/en/…
@sjorsthissen

Dankjewel🤙🏻

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2600 en hebben de trefwoorden tekening , ford , rem en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN