Illustratie van:
4

David Brown 770 - Plotseling stilgevallen. brandstofpomp kapot of misschien van tijd geraakt

Onze DB is tijdens het maaien plotseling zonder waarschuwing/gesputter/rare geluiden stilgevallen. Pomp krijgt genoeg brandstof, nokkenas draait, geen lucht in het systeem. Ik denk zelf aan een gebroken as van de pomp of een probleem met een distributie tandwiel.
Pomp geeft wel brandstof bij de verstuivers maar naar mijn mening met vrij weinig druk.
Heeft iemand hier ervaring mee?
mvgr
Onno

Deel dit topic

Reacties

Zeefje van de opvoerpomp miss verstopt, heb ik ook een keer gehad met mijn 780, dagen naar het probleem gezocht bleek het fijne filter ineens verstopt te zitten
Beste,
Heb ik ook gehad, Idd de opvoerpomp vervangen, probleem opgelost!!
Michel
Bij mijn cav pomp was op een gegeven moment inwendig het veertje van de stophevel gebroken, die zit onder het dekseltje bovenop. Ook zomaar ineens alles klaar zonder sputteren.
Misschien daar eens naar kijken?
+1
Probleem inmiddels opgelost! Er bleek een verstopping in de leiding tussen tank en filters te zitten. Nieuwe filters gemonteerd, leiding doorgeblazen en starten maar!
Bedankt voor het meedenken!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 en hebben de trefwoorden kapot , brandstofpomp , maaien , tandwiel , lucht , ervaring , brandstof , verstuivers , distributie en david brown geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0