Celstraf voor Brit die gestolen paaseieren per tractor vervoerde

TELFORD - Joby Pool, een 32-jarige Brit, is veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf nadat hij in februari betrapt was op het stelen van 200.000 chocolade-eieren, die hij met een aanhangwagen achter een gestolen tractor probeerde mee te nemen. De man had de eieren gestolen uit een magazijn in Telford, dat in centraal Engeland ligt. Op een nabijgelegen snelweg werd hij aangehouden. De chocolade-eieren, Creme Eggs van het Britse merk Cadbury, vertegenwoordigden een marktwaarde van ruim 35.000 euro.

Meer: telegraaf.nl/nieuws/427966571/…

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
Oud nieuws haha
+2
MaxxuM4ever
Tering 1,5 jaar voor een paar paaseieren, dat krijg je in Nederland nog niet als je iemand omlegd.
basia
@MaxxuM4ever
Hier is zoiets lichte criminaliteit ; dus taakstrafje ; maar wie gaat er nu met gestolen goed met trekker op snelweg rijden ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gestolen , tractor , aanhangwagen , engeland , eieren , merk , man en Snelweg geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0