Illustratie van:
8

Case MXU 135 - Case mxu schakelt niet van voor naar achter zonder kopeling

Hoi onze case mxu 135 wil meestal niet van vooruit naar achteruit zonder dat je de kopeling intrapt. Soms periodes wel
Als ik van voor naar achter wil of andersom. Lijkt het net of hij wel pakt (geeft een klein stootje) maar dan gooit hij hem in zij neutraal. Al gebruik ik de voetkopeling om omschakelen doet hij het wel gewoon.
Weet iemand waar dit aan kan liggen??
Gr Richard

Deel dit topic

Reacties

Geeft de trekker nog een melding als je van de stoel afgaat en de handrem er niet op staat? Ik weet dat als de stoelschakelaar kapot is of de bedrading daarvan de trekker wel rijd, maar zodra je van richting wil veranderen dit niet doet. Maar als je dan de koppeling gebruikt dan doet dat wel.

Kijk dus eens of je bedrading onder of achter de stoel nog goed is van de stoelschakelaar. Een defect schakelaar van de handrem kan dit probleem soms ook veroorzaken.
@nhmonteur
De handrem schakelaar doet het zoizo maar de stoelschakelaar durf ik niet te zeggen is wel een goeie om even naar tekijken
@Case 845 , staat er dan ook Cp in het beeld of geeft hij N aan. Je geeft zelf wel aan dat hij wel probeert om te keren maar in de neutraal schiet
@fan van trekkers ja dan geeft hij cp aan
@nhmonteur
Ik heb even gekeken maar de stoelschakelaar doet het
@Case 845 , maar ook gekeken of hij nu wel voor/achteruit wil zonder koppeling? Omdat je schrijft dat hij het soms wel doet. Al vaak meegemaakt dat de draad onder de stoel in een knik ligt. ene keer is er wel contact en andere keer weer niet
@nhmonteur op dit moment doet hij het wel. maar als ik van de stoel af ga zonder dat de handrem er opstaat gaat hij piepen dus als hij het niet zou doen zou hij constant moeten piepen denk ik
@Case 845 , ja dat klopt, maar de stoelschakelaar doet het nu dus goed. Maar hoe is het schakelen nu? Dus gaat hij nu wel zonder koppeling voor/achteruit.
Als hij dan weer CP geeft dan zal je eens de handremschakelaar moeten nakijken. Hier zitten 2 schakelaartjes in. Hier zitten 2 lipjes boven. Heb wel eens gehad dat 1 lipje weg was waardoor de computer dacht dat handrem er nog op staat, maar lampje op dashboard wel uit is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MXU 135 en hebben de trefwoorden mxu , hoi , case , schakelen en neutraal geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN