Illustratie van:
5

Mc-Cormick D 219 - Lekkage uit gashendel of verstuivers?

Sinds kort een D219 erbij, maar hij lekt aan 1 kant van het blok. Lijkt uit dit hendeltje te komen. Hier zit de gaskabel aan vast. Andere optie is dat het uit die verstuivers komen die erboven zitten. Een dieselleiding aan de andere kant van het blok is ook zweterig. Is dit een beetje op te lossen? Of is het echt ouderdom? Heb de boel nog niet los gehad. Wil dit in de vakantie gaan doen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Langs deze hendel lijkt het uit of langs te lekken. Zitten hier o ringen achter? Uit het handboek kan ik het niet echt opmaken.

(klik om te vergroten)

Hierboven zit verstuiver? Maar aangezien de zwart glimmende streep lager begint lijkt het uit dit hendeltje te komen

(klik om te vergroten)

Hier misschien wat beter te zien dat het onder het hendeltje echt nat is. Dit is overigens ook gewoon bij stilstand, vandaar dat ik denk dat het diesel is. Met deze huidige prijzen is dat maximaal tobben natuurlijk

Reacties

@Thom453
Er zit op dat asje 1 O-ringetje nr 19 op de foto.

(klik om te vergroten)

@Klein Rot Bedankt. Denk dat dat het is inderdaad. Is dat een beetje makkelijk los te halen?
@Thom453
Ik ben bang dat de hele boel uit elkaar moet. Het deksel voor de motor moet eraf.
@Klein Rot Heb een werkplaatshandboek gevonden en doorgeplozen en ben bang dat je gelijk hebt. Even kijken of dit te doen is, want als ik het goed heb begrepen in het Duits, zit er achter die klep ook deels afstelling van de motor.
@Thom453
Klopt hierachter zit de regelateur

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 219 en hebben de trefwoorden olie , blok , lekt , lekkage , vakantie , diesel , gashendel , verstuivers en Mc-Cormick geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0