Illustratie van:
9

International 1246 - onderdelen voor de 1246

Ik was aan het kijken voor onderdelen om hem weer een beetje orgineel te maken, maar kon niet niet echt veel vinden weten jullie nog een adres waar ze spullen van 46 serie verkopen?

Deel dit topic

Reacties

Beetje afhankelijk wat je zoekt, eBay Kleinanzeigen vind je veel (maar prijzig) in Frankrijk leboncoin maar transport is dan vaak weer duur. Oud IH dealers eens bellen kan soms helpen, of op Facebook vragen.
Ja ik zoek meerdere kleine dingen van opstapje, hulphefcilinder, trekhaak enz. had wel op eBay gekeken maar dat ligt vaak ook niet om de hoek te koop om op te halen.
@Shetland mijn ervaring tot nu is dat duitsers het wel opsturen als je er om vraagt.
@brauheist oké dus betrouwbaarder dan marktplaats dus want daar zitten nogal wat oplichters tussen
@Shetland ik heb qau handelen tot nu toe sws betere ervaring in Duitsland. Overal zijn rotte appels natuurlijk maar ik nog geen problemen gehad
@brauheist dat klopt inderdaad, maar toch fijn dat u goede ervaringen heeft in Duitsland is voor mij dan wel aantrekkelijker om het ook te proberen.
@Shetland ik heb op facebook een aanvraag open staan voor een zwaailat voor een inter en daar reageerde ineens iemand op dat die er een heeft, vrij nieuw profiel vage foto s en zodra ik om foto s van de lat vroeg was het gesprek voorbij. Je weet het toch nooit.
@brauheist ja Facebook is ook niet alles, kreeg ook en mooie trekker doorgestuurd info, foto enz.
Dan wil je afspraak maken om te komen kijken reageerd die niet meer nog geen eens de moeite te nemen om te zeggen zie er van af ofzo?
En dan kom je dezelfde foto's hier op tf tegen.
+2
Hier hebben ze meestal wel wat.
contratec.nl/nl/home/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1246 en hebben de trefwoorden onderdelen , international 1246 en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0