Illustratie van:
7

John Deere 3130 - Gezocht: Stickerset john deere 3130

Heeft iemand ervaring met het john deere stickerset van histoparts? Of via een andere website/leverancier. Ik zoek namelijk een stickerset voor een 3130 (oude neus) die zo dicht mogelijk bij het orgineel komt. Nieuw zijn ze bij de dealer helaas niet leverbaar.

Deel dit topic

Reacties

Deze set? histoparts.com/motorkap-stikkerset-john-deere/3/
Dit lijkt mij voor de nieuwe serie
@JD3010 klopt, gaat om die stickerset. Op de foto van histoparts kun je niet goed zien hoe de sticker nou precies is in het echt
@Everts Daarom zeg ik ook: lijkt. 😂
Je kan ze morgen ook even bellen
@JD3010 bij de oldtractorshop lijkt hij wel heel erg op orgineel alleen is dit voor de 3120...
Voor de 3130 krijg je weer knip en plak werk stickers 🙃 oldtractorshop.nl/nl/merken/…
@Everts Er staat evt ook voor de 1030 etc. Die trekker is niet met de oude neus gemaakt.
+1
Ik ben ook nog een 3130 aan het opknappen en voor mijn 1120 heb ik stickers laten maken door een lokale stickeraar/wraper en ik kan eventueel vragen of hij een setje stickers wil maken en wat het zou kosten want als hij ze voor mij toch een keer maakt dan kan hij er misschien meteen een dubbel setje maken.
Zo zit het op mijn 1120

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 en hebben de trefwoorden john deere , ervaring , John deere 3130 en nieuw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0