Illustratie van:
8

Fendt 614 - Olie in het luchtsysteem

Hallo allemaal,

In het luchtsysteem van mijn 614 zit motorolie dus waarschijnlijk zijn de zuigerveren versleten van de compressor , heeft iemand ervaring met het reviceren van een luchtcompressor en zijn daar nog revisie sets voor te krijgen ?
Mvg Jeroen

Deel dit topic

Reacties

+1
Heb ik van de mijne ook gedaan, revisieset is zeker te krijgen origineel van Wabco, maar weet dat ik er enkele jaren geleden wel een eindje heb moeten naar zoeken tegen dat ik de juiste nummer had
+1
Iets olie wat de compressor verbruikt is nog niet schadelijk.
Wel als dit behoorlijk is.
Revisie setjes zijn nog wel te koop.
type plaatje op de compressor ff opzoeken, en bij Wabco.com kun je typenr invoeren. Ff zoeken op de pagina, onderdeelnr googelen en kijken wie het te koop aanbied.
+1
@Favorit614 ziet er wel juist uit, Dichtingsetje is ook wel nog nodig
@Favorit614 revisiesetje gevonden? Doorgaans is bij Wabco dit nog wel verkrijgbaar.
+1
@BertFendt611 ik heb alleen ff gezocht zo opt internet , niet voor mij zelf.
Fendt compressor nr in agco partsbook opgezocht , dat nr ff gegoogeld . Rest staat hier boven, van wat Wabco opgeeft op haar pagina.
Of gewoon bij abemec een gereviseerde compressor kopen en de oude inruilen
@schluterman kan natuurlijk ook , zelf doen leer je ook wat van. Met iets meer risico.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614 en hebben de trefwoorden olie , jeroen , fendt , revisie , compressor , luchtremmen , ervaring , motorolie , zuigerveren , versleten en Fendt 614 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
442