Illustratie van:
2

John Deere 2120 - Rem pedaal, rem pomp.

Beste TF’ers

Ik heb een john deere 2120. En die heb ik gekocht met een sg2 cabine erop. Die heb ik er inmiddels afgehaald en ben hem nu weer langzaam origineel aan het maken. Nu wou ik het rechter plateau monteren en kwam ik er achter dat de rem pedalen veel te hoog zitten. Ik kwam erachter dat ze deze omhoog hadden gebracht met een soort van plaat. Iemand dit eerder gezien? En als ik de rem pomp weer op deze plek terug zet moet ik dan nog iets ontluchten? Foto’s in de bijlage

Groet Tim

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Ontluchten moet altijd als je iets van leidingen los heb gehad.
De Ontluchtingnippels zitten achter bovenop de eindaandrijving.
Als je er een slangetje op steek en de achter in de vulopening van de achterbrug hangt scheelt een hoop geklieder met olie.
+1
Die plaat komt van de 6 pitters af. 3130 bijvoorbeeld. en zoals henk al verteld. altijd ontluchten.

doe je door rempedalen te ontkoppelen, pompen> vast houden > nippel open draaien > pedaal weg trappen > dicht draaien > pompen> herhalen zoals hiervoor. net zolang er geen lucht meer komt en je pedalen hard aanvoelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2120 en hebben de trefwoorden john deere , cabine , remmen , rem , pomp , monteren , pedaal en Sg2 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0