Illustratie van:
2

Ursus c360 - Pneumatisch systeem, compressor inschakelen.

Sinds kort ben ik in het bezit van een Ursus C 360, hier zit standaard een luchtcompressor op voor rem doeleinden en dergelijke neem ik aan. Op deze compressor zitten twee bedieningshandeltjes, wie kan mij vertellen welke voor het inschakelen van de compressor is en waar de andere voor is ? Heeft iemand nog een schema van het originele pneumatische systeem, bij mij houdt het op na het filter. Is er voor zover bekend nog een onderdelenboek hiervan te krijgen ?

Deel dit topic

Reacties

@Polderjong De linker handel moet je omhoog trekken en met je rechter hand de rechter handel induwen. Ik heb zelf een 360 gehad maar dat is al wat jaren terug. Onderdelen boek heb ik niet maar Belarus importeur F.S Andela uit Wommels heeft nog wel een c-355 onderdelenboek en dat is bijna dezelfde als c-360.Hij wil het boek waarschijnlijk wel verkopen.
+1
[antwoord aan"@sassinga" ]

Bedankt voor de info, we gaan ermee aan de slag

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus c360 en hebben de trefwoorden compressor , rem , schema , onderdelenboek , filter en Ursus geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0