Iemand ervaringen met voorlader24.nl ?

Heeft iemand van jullie ervaringen met de webshop voorlader24.nl?
De prijzen lijken zeer mooi, maar als ik het adres of handelsregisternummer op zoek, kom ik precies bij iemand anders uit...

Deel dit topic

Reacties

+2
MaxxuM4ever
Als het te mooi is om waar te zijn…….
+1
walker1
Het webadres is eigendom van een Duits bedrijf, wat zelf dan weer geen website heeft. Als je het adres opzoekt zit daar een heel ander bedrijf gevestigd. Er staat geen vast telefoonnummer vermeld, wel een (Nederlands) mobiel nummer. Ik ken het bedrijf of de website niet, dus ik ga niet roepen dat het oplichters zijn, maar het is wel erg wazig allemaal. laat ik het zo zeggen, als ik een nieuwe voorlader bak nodig, dan betaal ik liever wat meer en koop die bak dan wel bij een lokale lmb. Staan bij de grondbakken ook alleen maar werkbreedtes vermeld, maar niks over hoe dik dat staal is. Hoe weet ik nu of het beetje een degelijke bak is of iets van pisbakkenstaal wat na 2 bakken zand krom is en na een half jaar verroest?
Hanomag22
Volgens mij is het een Nederlander met een bedrijf in Duitsland geregistreerd. Als het hij is die ik denk dat het is kun je er gerust kopen.
frank_mf
@Hanomag22 Klopt. Weleens wat handel aan hem verkocht, volgens mij kan men er gerust zaken mee doen. En anders gewoon even bellen.
+2
assink
Was voorheen van Ben Schuitert, maar volgens mij is het niet meer van hem.
Wij hebben er toen een voorladerbak en palletvork gekocht, was toen spul uit polen.
Kwaliteit is voldoende, ligt eraan welke eisen je stelt.
Wie er tegenwoordig achter zit weet ik echter niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ervaringen en webshop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN