Tractor valt uit vuile leidingen

Hallo,

Ik heb sinds kort een Massey ferguson Fe 35
Deze starte van morgen goed en na 1km rijden( wat goed ging en geen rare geluiden/dingen) viel hij opeens uit.
Hij heeft lang stil gestaan en er zat 1/3 diesel in.
Na wat rondkijken denk ik dat het probleem gewoon vuil is en ga de komende dagen de tank/leidingen schoonmaken en de filters vervangen.
Delen jullie mijn mening dat dit het euvel kan zijn?
En dan heb ik nog een tweede vraag. Ik zie op allerlei schema’s dat de plus op de massa zit en de mij op de startmotor. Nu zit het bij mij tractor andersom kan dat kwaad? Hij startte wel gewoon goed en liep toch 1km prima

Alvast bedankt
Gr sven

Deel dit topic

Reacties

+2
walker1
Dat zijn grote leidingen, als daar een tractor uit valt.
Hanomag22
Plus op massa is origineel en goed. Echter als er een moderne wisselstroom dynamo op zit kun je alleen min op massa. Functioneel maakt het eigenlijk geen verschil. Als je t origineel wilt moet je wel de dynamo opnieuw “Polen”, dat is vrij eenvoudig en is hier op het forum ergens goed uitgelegd.
Karl
Demonteer zeker ook de benzineafsluiter op de tank deze heeft een ingebouwde filter en wil wel eens dichtslippen.
International2005
Ook wel eens gehad, probleem zat m toen inderdaad in een nogal vieze en roestige tank. Daardoor was er meer verstopt geraakt. Wel belangrijk om alle brandstofleidingen en dergelijke goed schoon te maken
Svenhuigen
Bedankt voor jullie reacties.
Het membraan en filters zijn inderdaad erg vies.
frammi
Kijk ook even of er geen zeefje in een van de banjobouten van de brandstofleidingen zit. Die willen ook nog wel eens verstopt zitten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , tractor , massey , startmotor , massa , schoonmaken , diesel , vervangen en filters geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0