Illustratie van:
8

John Deere 2120 - Juiste wielmoeren voor een john deere 2120

Hallo, ik heb een John Deere 2120 en daar zaten gietijzeren velgen onder. Ik heb inmiddels andere velgen gekocht. Maar ik kan de juiste wielmoeren niet vinden. Er zaten eerst een soort bouten in met daarin draad. Die horen alleen bij de gietijzeren velgen. Nu heb ik dus andere moeren nodig. Ik denk hoe lastig kan dat zijn. Dus ik langs de dichtstbijzijnde groenoord. Die hebben me alleen verkeerde moeren mee gegeven. Heeft iemand een idee welke moeren ik wel moet hebben? Alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Deze zitten in de trompet

(klik om te vergroten)

Dit is de nieuwe velg

(klik om te vergroten)

Dit is de oude gietijzeren velg.

Reacties

+1
Daar zit dan schroefdraad in de flenzen aan de trekker? Normaal zijn het 3/4 moeren, maar weet zo niet hoe dat met die gietijzeren wielen zijn
@JD3010 ja in de trompet zit gewoon een wielbout. De oude moeren bij de gietijzeren velg waren als het ware “bouten” maar dan met een bus en daar zat het draad in. Ik zal zo een foto maken.
+1
@JD Steyr Dan passen originele moeren er gewoon op. T26309 en kosten 4.62 bij JD. Dat is inderdaad geen M18, maar 3/4 inch fijne draad.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
@JD Steyr wees daar maar zuinig op, die zijn er niet veel.
Kan toch gewoon een conische ring achter?
@bartjuh klopt. Maar het gaat om de maat moer. Want heb nu gewoon m18 mee gekregen maar dat past niet.
Als een JD dealer al niet meer weet welke moeren er op een door hun geleverde trekker moet zitten.....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2120 en hebben de trefwoorden john deere , banden , draad en velgen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0