Deutz fahr 5080 keyline ervaring....

Heeft er iemand al ervaring met een deutz fahr 5080 keyline 4x4 vooral qua motor en rijcomfort in het dagelijks allround gebruik ?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Lijkt mij een simpele mechanische trekker. Als de motor met EGR en roetfilter is uitgevoerd kan dat problemen geven bij altijd licht werk.
international533
Niemand hier met ervaring?
Fast Eddy
@international533

Ik denk ook niet dat deze serie veel verkocht is in Nederland. Ik heb ook eenvoudige Deutz trekkers gezien maar die heten geen Keyline.
Fendt926Driver
@international533 trekker is een groene same dorado.
Vraag dan of daar ervaringen voor zijn
3ti FARMotor zit er in
Fast Eddy
@Fendt926Driver

Niet helemaal. De Keyline wordt meende ik in India gemaakt en niet in Italië. De Same Argon heeft meer overeenkomsten met de simpele Deutz trekkers.
+1
BEboer
Ik heb me paar maand geleden een s georiënteerd naar een. 4080 4090 4100 of zo'n 50 key line deze zou dan in aanmerking komen om de sale te vervangen. Kreeg geen subsidie dus niet meer verder in verdiept, het ziet er allemaal zeer licht gemaakt uit, wij hadden in het verleden een agroplus 95 en kwamen ook tot de constatatie dat alles gewoon te zwak gemaakt is aan deze tractor motorisch was hij wel redelijk goed.
demuywo
Deze modellen zie je bij ons in Vlaanderen meer en meer, vooral hobbyboeren of paardehouders. Voor de prijs moet je het niet laten, maar ik zou er nu ook niet dagelijks zwaar werk mee doen...
devonvdkroon
@radium45 heeft jou buurman in amstelveen niet toevallig zo ding staan
+1
radium45
@devonvdkroon zal ff horen welk model hij heeft.
+1
radium45
+2
radium45
@afbrekerke Klein handig dapper trekkertje. Nadeel voor mij is de toch wel krappe cabine, maar er zullen er vast zijn die er met hun postuur prima in zitten kunnen. Een koelbox meenemen is al een probleem. Rij er wel eens met over de grote wegen rondom Amsterdam en dan mis ik de voorasvering. Weet ook niet of dat leverbaar was op dit type.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fahr , deutz , motor , deutz fahr , ervaring en 4x4 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
985