Tractor laat oliespoor achter in Delfzijl

Op de Europaweg in Delfzijl heeft een tractor met pech voor problemen op de weg gezorgd. Het voertuig lekte olie, waardoor er tussen Holwierde en Delfzijl een oliespoor is ontstaan. De weg is deels afgezet en verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen.

Deel dit topic

Reacties

+7
walker1
Net op die nieuwslink geklikt, ik dacht altijd dat het spannendste aan Groningen de jaarlijkse bietencampagne was, maar schietpartij, een arrestatieteam wat in actie moet komen, politie die schoten lost, auto in de sloot, meerdere aanrijdingen en natuurlijk dat oliespoor. Er gebeurd heel wat daar, Amsterdam is saaier.
+1
MaxxuM4ever
@walker1 er gaat ook niets boven Groningen hé
+2
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Er is ook niks boven Groningen wordt er ook wel eens gezegd.
MaxxuM4ever
@Fast Eddy zeker, doodstil. Een toepasselijker naam voor een plek is er niet. Voor ons boeren begint de provincie Groningen pas bij Groningen met het mooie oldampt.
+1
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Langs de kustlijn heb je mooiere grond. En in de Veenkolonieën heb je ook grote stukken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , tractor , groningen en overzicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0