Ben ik de enige die geen foto's meer kan uploaden?

Goedeavond,

Inmiddels twee dagen geleden wou ik een foto van een trekker/kipper combinatie uploaden op TF, gevolgd door twee foto's van heeeeeeuuuuul veeeeeeuuuuul Steyr's.

Ik kon heel het proces doorlopen maar eenmaal geupload was de foto onzichtbaar en kreeg ik alleen maar een foutmelding. Bij iedere foto die ik uploade.

Aan de leeftijd van mijn mobiel zou het toch niet kunnen liggen zou ik zeggen gezien die het half jaar nog moet aantikken?

Ik heb van alles geprobeerd. Heb hem o.a. opnieuw opgestart en alle openstaande tabbladen gesloten en TF opnieuw geopend. Zonder resultaat. Nu twee dagen na de eerste poging nog steeds niks...

Hebben er meer hier last van of ben ik de enige?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
oldtimergek
Probeer eens met laptop of pc.
Jotke
@oldtimergek

Ga ik nog es proberen.

Heb op mobiel al alle mogelijke dingen geprobeerd zoals opnieuw opstarten, alle tabbladen sluiten, Chrome updaten...
+19
mf 6150
Vond t al zo lekker rustig zonder al dat groen en geel 😜
+13
1046
@mf 6150 kwou et net nie zeggen🤭🤭
Of al die bedrijfsvoorraden🤣
Jotke
Quote Reactie van @1046:
Of al die bedrijfsvoorraden🤣

54 in de laatste 100 om precies te zijn, inclusief occasions...
Jotke
Quote Reactie van @mf 6150:
al dat groen en geel

Van de laatste 100 foto's is op max 47 op z'n minst een beetje JD te zien.

Valt wel mee toch...
+19
GerbertXL
Misschien heeft jordy de la tourette ook wel problemen met uploaden. Ik kan niet zeggen dat ik het een groot verlies vind.
+2
Jotke
Quote Reactie van @GerbertXL:
jordy de la tourette

Kan ook wel iets respectvoller, wat je ook van hem denkt.😉
+8
GerbertXL
@Jotke respect moet worden verdiend.
+2
Jotke
@GerbertXL

Dat kan maar dat ie nog geen reden om met handicaps/beperkingen te gaan spotten!😉

Jij hebt blijkbaar niet in de gaten hoeveel impact een handicap/beperking op iemands leven heeft.
+7
GerbertXL
@Jotke waar spot ik met een aandoening/beperking? Een woordgrap is niet hetzelfde als een grap ten koste van, en een punt maak je niet door een knipoog achter een cliché te zetten.
Jotke
Quote Reactie van @GerbertXL:
en een punt maak je niet door een knipoog achter een cliché te zetten.

Die knipoog was meer om ivm het uitroepteken het niet "boos" / drammerig over te laten komen maar gewoon als duidelijk: "dat doe je gewoon niet".

Je kunt het misschien niet spottend bedoeld hebben maar zo kan het wel op @jordi 1455 over zijn gekomen.

Je helpt hem ook niet door je maar boos op hem af te reageren of met allerlei beperkingen te komen.

Het helpt beter als je gewoon rustig blijft en bijv tips geeft( bijv foto's onder de hoofdfoto plaatsen ipv iedere foto apart).
+2
GerbertXL
@Jotke ik kan nou niet zeggen dat ik het gevoel heb verantwoordelijkheid aan jou af te moeten dragen maar toe maar.
Mocht je nog eens niks te doen hebben (en dat heb je wellicht als je geen foto's kunt uploaden) kun je mijn reacties doorploegen en zul je zien dat ik redelijk mild ben, ik ben voorzichtig met m'n woorden. Je mag mijn grappen (die niet van het hoogste niveau zijn) misschien niet waarderen maar over smaak valt niet te twisten.
+5
jordi 1455
Quote Reactie van @GerbertXL:
Misschien heeft jordy de la tourette ook wel problemen met uploaden. Ik kan niet zeggen dat ik het een groot verlies vind.

Ik ben op het moment met andere dingen bezig, maar schijnbaar heb jij niets beters te doen dan klagen.

Overigens zeg je dat respect verdient zou moeten worden, oke waarom zou ik een persoon als jou respecteren die mij vals beschuldigd van hebben van tourette? Hetzelfde geld voor die meelopers die reactie een duimpje omhoog geven.
+9
GerbertXL
@jordi 1455 en met dezelfde logica zou ik kunnen zeggen dat jij niks beters te doen hebt dan op mij te reageren.
Je hoeft mij niet te respecteren, dat is jou zaak. Ik zeg ook niet of ik jou wel of niet respecteer want dat is het punt niet. Het punt is dat jij, zoals het lijkt, dwangmatig foto's dumpt van elke machine die bij je lens in de buurt komt en niks doet met regelmatig commentaar hierop, en zeker niet alleen van mij.
+1
jordi 1455
@GerbertXL Zegt degene die dwangmatig klaagt over mij en valse beschuldigingen uit over het hebben van tourette. Overigens waarom zou ik dan naar personen als jij luisteren, die constant iets vindt om over te klagen en zomaar roept dat ik tourette hebt. Naar mij weten ging dit topic over dat @Jotke een vraag had dat hij geen foto's vanaf zijn telefoon kon plaatsen.
+6
GerbertXL
@jordi 1455 Hoewel jij verrassend vastbesloten bent om mij ervan te beschuldigen heb ik nooit gezegd dat je gilles de la tourette hebt, maar dat je op het gebied van foto's plaatsen overeenkomsten hebt met de dwangmatigheid van mensen die het wel hebben. En dat is ook het niet willen luisteren naar tips van mij en anderen die niet zozeer je foto's een drama vinden, maar jouw manier van plaatsen.
Dwangmatig klagen van mijn kant zou zijn dat ik bij elke foto reageer, ik denk dat ik de 1% amper aan haal.

Wat jou verbind aan dit topic is dat jij en de topicstarter beiden foto's neerkotsen op een manier die niet per se iedereen aanstaat. Meerdere leden hebben laten merken dat ze zich hieraan ergeren maar zijn te moe of laf om zich er steeds weer mee te bemoeien. Ik tel nul mensen die zeggen dat ze het jammer vinden dat de topicstarter niet kan uploaden en kan me ook zo niet iemand herinneren die een topic begon om alsjeblieft meer fotodumpers te krijgen.
+1
SJB533
@GerbertXL
Ben geen dokter, maar ik zie een andere geestelijke "handicap", waar, voor zover ik weet, ook dwangmatigheid bij hoort...
+5
Siete
@GerbertXL
Ik sla de foto dumpers gewoon over.
Er commentaar op geven heeft net zoveel kans als tegen een muur praten.
Blijf dat soort acties wel doodzonde vinden, en snap werkelijk niet waarom ze niet gewoon in 1post bij mekaar geplaatst kunnen worden. Als ik al m'n foto's los post dan kan ik me ook goed voorstellen dat er mensen zich ergeren....
+4
1046
@Siete sommige dumpers krijgen van mij ook nooit een duim , hoe mooi de foto ook is , ik vertik het dan gewoon en ga gewoon weer verder
Jotke
@Jotke

Poging 6250 zoiets maar het probleem lijkt duidelijk! Om onduidelijke redenen is mijn mobiel ruim een week geleden begonnen met foto's op te slaan als HEIC bestand. Deze worden niet ondersteund door tractorfan.

Om dit op te lossen kun je of de foto bewerken door in dit geval een minimale bijsnede met de bewerk functie waarna ze na het opslaan alsnog als JPEG opgeslagen worden ( heb inmiddels een functie van foto's anders opslaan uitgezet dus wellicht dat dit anders niet zo ging) of je installeert een HEIC to JPEG converter.

Hoop er nu vanaf te zijn al zal het wel weer wat tijd kosten de foto's weer om te zetten. Gek genoeg heeft ie ze niet allemaal als HEIC opgeslagen maar vanavond bijv ook enkele als JPEG...
JDFreaky
Ik kan ook al weken via mijn mobiel totaal niks uploaden foutje in de site? (iphone 14)
Jotke
@JDFreaky

Ik denk dat bij jou dan ook de foto's anders opgeslagen worden. Als HEIC ipv JPEG.

Ik hen een Samsung maar blijkbaar is ie terwijl ik ergens bij een trekkertrek bij onze zuiderlingen was begonnen met foto's als HEIC op te slaan ipv als JPEG. Gek genoeg heeft ie gisteravond voor ik de instellingen veranderde enkele foto's wel als JPEG opgeslagen.

Bij de camera van je mobiel moet je dan naar instellingen gaan. Daar zie je het als het goed is staan.
trean
Hij geeft bij mij wel eens aan dat de foto te groot is, dan krijg ik de melding dat ik geen video kan uploaden, dan maak ik een screenshot van de foto en dan lukt het wel, of ik maak de foto iets kleiner.
+2
jordi 1455
Quote Reactie van @GerbertXL:
Hoewel jij verrassend vastbesloten bent om mij ervan te beschuldigen heb ik nooit gezegd dat je gilles de la tourette hebt, maar dat je op het gebied van foto's plaatsen overeenkomsten hebt met de dwangmatigheid van mensen die het wel hebben. En dat is ook het niet willen luisteren naar tips van mij en anderen die niet zozeer je foto's een drama vinden, maar jouw manier van plaatsen.Dwangmatig klagen van mijn kant zou zijn dat ik bij elke foto reageer, ik denk dat ik de 1% amper aan haal.

Jij kiest er voor om constant aan mijn foto's te ergeren en het mondig te verkondigen. Je kan het ook gewoon negeren en doorlopen. Je zegt constant mij tips te geven, maar ik ervaar het als ongegrond gedram van een persoon waarbij je het nooit goed kan doen, die begint te klagen bij een paar foto's.
+5
PieterA
@jordi 1455 Voor mij hoeft het ook niet hoor. Al die foto's van dezelfde machines zonder veel uitleg er bij. Ik kijk er weinig naar, maar dat is maar een deel van de oplossing. Best lijkt mij een plaatsingslimiet van 10 foto's per ip-adres per week.
+6
SJB533
@jordi 1455
Jij blijft het vertikken, hè? Begrip tonen voor mede-TF'ers. Gisteren plaatste @Siete weer een foto, die wel als voorbeeld voor jou kan dienen. 1 foto, beetje uitleg, maar aangevuld met veel meer foto's in een paar recties ONDER de foto. Ik sla voor de grap eens de map +Case International 956 XL open, wetende, dat je daar foto's hebt geplaatst. Op de eerste pagina zie ik welgeteld 1 foto van iemand anders. De andere 11 komen van jou. Een en dezelfde combinatie, zelfde werk. Kun je ook gewoon onder 1 foto plaatsen. Is al veel vaker gezegd. Probeer nou gewoon eens te doen, wat door veel leden al heel vaak aangegeven is. Anders neem ik maar eens andere maatregelen, om het eeuwige gezeik te stoppen.

Geloof, dat TS wel geholpen is met het probleem? Dus reden genoeg, om nu een rustige zondagavond te hebben. 🔒

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
28
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.234
TREFWOORDEN