Illustratie van:
5

Renault 461 - Controle lampjes olie en dynamo werken niet meer met contact aan

Weet iemand de oplossing?

Deel dit topic

Reacties

@harrie-van-de-voort

Accu leeg misschien??
Massa niet in orde?
Zekering eruit?
Dat is de reden dat ik de elektra niet orgineel heb vervangen, maar anders heb in gericht. Orgineel zit alles in het stof, en als je aan het dashboard mag werken mag je in een s-bocht liggen. Van een vriend heb ik geleerd om 13 polige caravan stekkers te gebruiken. Ideaal, het stuur moet er dan wel af en de 2 stekkers los, maar dan neem ik het geheel mee naar binnen en leg het op zijn kop op tafel. Goed licht, goed en normaal er bij kunnen. Zou niet anders meer willen. Betrouwbaar? Ik heb het bij alle tractoren gedaan, 10 geleden, nooit geen problemen gehad.
Als je de elektra moet aan pakken, kan je het beter meteen goed doen.
Op het schutbord Kant motor heb je diverse zekering kastjes. Stekkers komen daar soms los omdat de klemkracht van de schuifstekkers er met de jaren afgaat. Draden stug en als je onder het daschbord rommelt trek je deze gemakkelijk los. (OOK ZELF GEHAD) kijk ze allemaal na en als je er een paar gewisseld heb kant koppeling dien de kontrole lampjes het ook niet.
Succes
@met beugel Ok, zijn niet los geweest, heb de zekeringen ook al vervangen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 461 en hebben de trefwoorden olie , renault , dynamo , controle , lampjes en contact geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
361